Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Altijd en overal naadloos surfen met "The Good Flow"

 
 
 
 

Er wordt steeds meer én met meer verschillende toestellen en netwerken gesurft. Het is dus belangrijk dat deze toestellen en netwerken goed samenwerken. Daarom heeft "The Good Flow" ontwikkeld, een slimme technologie die ervoor zorgt dat u en uw medewerkers zowel in uw zaak als onderweg naadloos kunnen surfen.

Wifi tot in de kleinste hoekjes

 

"The Good Flow" is verwerkt in onze Access Points en Power Lines. Heeft u bijvoorbeeld slechte ontvangst in een uithoek van uw magazijn? Stop een Acces Point of Power Line in het stopcontact en u kan ook daar moeiteloos surfen. Deze systemen worden bovendien automatisch geüpdatet en Telenet kan u zelfs vanop afstand helpen bij problemen.

Nieuwste toestellen eerst

 

Storingen in het wifi-signaal kunnen veroorzaakt worden door oude toestellen. Deze nemen een groot deel van de bandbreedte in en veroorzaken als het ware een file. "The Good Flow" stuurt de nieuwere toestellen naar een andere bandbreedte waardoor de file oplost en iedereen weer sneller kan surfen. "The Good Flow" verdeelt ook de communicatietijd met de modem tussen oude en nieuwe toestellen.

Go with the flow

 

En het beste nieuws? U hoeft zelf niets te doen om van deze nieuwe slimme technologie te genieten. De meeste Telenet-producten hebben deze technologie al ingebouwd. Dus het enige wat u en uw zaak moeten doen: just go with the flow.

 

Ontdek meer op telenet.be/flowinuwzaak

Bekijk ook

 • Verstuur eenvoudig en gratis nieuwsbrieven met… MailChimp

  Goedkoop wanneer u de mailings zelf maakt. Gratis wanneer u de juiste tool kiest.

  lees meer
 • Wordt u met uw zaak het gezicht van onze campagne?

  We zijn op zoek naar enthousiaste zelfstandigen. Zet uw zaak in de kijker met een portret van uw zaak.

  lees meer
 • Een op de vier kmo’s heeft te weinig tijd om digitaal te ondernemen

  Hoe digitaal is uw zaak? Ontdek hier hoe digitaal ondernemend Vlaanderen is, en hoe u digitaal ondernemender kan worden.

  lees meer