Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Nspire 2020 aftermovie

"Deze editie van Nspire was … bijzonder inspirerend! "

Covid-19 daagde ons uit om het beproefde Nspire-concept totaal te vernieuwen. Van één dag gingen we naar een hybride formule van vijf dagen vol prikkelende content, grensverleggende inspiratie en veel (heel veel) geïnteresseerde deelnemers.


Nspire 2020 werd zoals beloofd een onvergetelijke ervaring.

Een week lang, van 23 tot 27 november kregen we vernieuwende inzichten, pasklare tips en inspirerende visies cadeau van al even inspirerende persoonlijkheden. (Her)beleef de hoogtepunten van Nspire 2020 dankzij onze aftermovie:

Veerkracht in tijden van verandering

Gastheer voor Nspire was Jo Caudron. Auteur, adviseur, veelgevraagd spreker en digitale pionier met een passie voor transformatie en strategie. “Het hoofdthema van deze editie was veerkracht. En laat dát nu net zijn wat er nodig was om dit event te doen slagen. Nspire 2020 is het bewijs van veerkracht!” In deze video hoor je wat Jo daar precies mee bedoelt.

Het bedrijfsleven van morgen

Tijdens vier virtuele Inspiring Breakfast Sessions deelden vier top keynotesprekers en vier ‘Verderkijkers’ hun visie op de toekomst en het bedrijfsleven van morgen. Over hoe we als organisatie best omgaan met de actuele maatschappelijke veranderingen en de nieuwe mogelijkheden die ons uitdagen.

Dado Van Peteghem sprak over het nieuwe DNA van bedrijven. “Partnerships en een uitgebreid netwerk zijn vandaag cruciaal om duurzaam te groeien.” Cybergoeroe Eddy Willems bracht de grootste online gevaren van het moment in kaart. “Onze onbezonnen nieuwsgierigheid doet cybercriminelen watertanden.”

Volgens Steven Van Belleghem zijn “een goed product, digitaal gebruiksgemak, een diepe kennis van de levenswandel van je klant en een stevige dosis corporate responsibility” de vier vereisten voor een ondernemer om het komende decennium succesvol te zijn.

En doctor in de psychologie Elke Geraerts belichtte het belang van uniek-menselijke kwaliteiten in deze uitdagende tijden. “Net zoals onze maatschappij zal blijven veranderen, is ook ons brein continu in evolutie. Door actief aan je eigen mindset te werken, word je veerkrachtiger.”

Verderkijken

De ‘Verderkijkers’ van dienst waren Sven Mastbooms, Johan Thijs, Dewi Van de Vijver en Piet Goddaer, alias Ozark Henry. Vier gedreven ondernemers en bedrijfsleiders die iedereen inspireerden met hun persoonlijke verhaal over hoe zij de transformatie omarmen en hoe veerkrachtig ze als mens en/of organisatie (moeten) zijn.

Aansluitend op elk van de Inspiring Breakfast Sessions volgde er voor een select publiek van CxO-level en ICT Managers een virtueel rondetafelgesprek: de Interactive Guidance Sessions. Het werden bijzonder boeiende netwerkmomenten waarin openhartig en gul ervaringen en advies werden gedeeld.

Afsluiten met Lisbeth Imbo

Op vrijdag sloten we Nspire 2020 af met een bruisende slotshow. Lisbeth Imbo ging in dialoog met vier generaties van experts die ieder op hun manier met verrassende ideeën kwamen.

Mauro Druwel, student bij CoderDojo en uitvinder van technologische gadgets, Glenn Mathijssen, de jonge CEO van de Belgische FoodTech start-up Alberts, Jo Caudron en onze eigen Martine Tempels. Het werd een sprankelende talkshow als originele afsluiter van een zeer geslaagd event.

 

Bekijk alle keynotes, interviews en de slotshow van Nspire 2020 op YouTube.

Het hoofdthema van deze editie was veerkracht. En laat dát nu net zijn wat er nodig was om dit event te doen slagen. Nspire 2020 is het bewijs van veerkracht!

Jo Caudron, digitaal expert en gastheer van Nspire 2020

 
 

Meer inspiratie

 
 
 
 

Inspiratie

  • ICT-topvrouwen zoeken een nieuw evenwicht

    Dewi Van De Vyver en Martine Tempels zijn twee topvrouwen in ICT. Ook zij werken anders vandaag. “We zoeken een nieuw evenwicht.”

    lees meer
  • "Digitalisering mag geen doel op zich zijn"

    Caroline Pauwels, rector van de Vrije Universiteit Brussel (VUB), schetst de coronacrisis als een gigantisch experiment voor de digitalisering van het onderwijs en de gezondheidszorg. Zij is overtuigd dat de universiteit een digitale toekomst heeft.

    lees meer