Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Altijd beschermd met een firewall in de private cloud

Een firewall die meegroeit met uw bedrijf

De perfecte firewall vandaag is dat zeker niet meer over drie jaar. Hoe weet u dat u altijd de juiste bandbreedte en functionaliteiten hebt en ook niet te veel betaalt voor ongebruikte capaciteit? Wat zijn de voordelen van een firewall in een cloud? En waar vindt u de performante software én experts die u begeleiden bij die keuze?

Upgrade uw firewall

De markt van de firewalls is een mature markt. Dat betekent dat alle bedrijven een firewall hebben. Maar of daarmee alles gezegd is? Neen. Dat u een firewall hebt, betekent helaas niet dat u (voldoende) beschermd bent.

 

Uw firewall heeft wellicht onvoldoende capaciteit om bepaalde functies te activeren. Wist u dat bijna 90% van alle HTTP-verkeer in 2020 geëncrypteerd is (HTTPS)? Al dat verkeer vergt veel verwerkingskracht van de firewall. Daarom is deze functie bij veel bedrijven niet geactiveerd maar lopen ze daardoor wel het risico dat een aantal bedreigingen ongedetecteerd door hun perimeter gaan.

Een firewall die mee evolueert

Hoe plant en budgetteert u als bedrijf de aankoop van een firewall? Want hoe weet u welke firewall u over 3 of 5 jaar nodig hebt? Uw bedrijf is tegen dan misschien een pak groter, en u werkt waarschijnlijk nog flexibeler dan vandaag. Bovendien staat de technologie niet stil en zijn er tegen die tijd nog meer én betere beveiligingsfuncties beschikbaar én nodig.

 

“Daarom verandert Telenet Business net de firewallmarkt met een managed firewall service op de private cloud van Telenet.” Dat zegt Stefaan Wuytack, Senior Product Manager Cybersecurity bij Telenet Business.“ Zo maken we cybersecurity eenvoudig, transparant, voorspelbaar en heel schaalbaar.”

 

Omdat u de firewall als een service gebruikt, is hij op maat van uw bedrijf. Heeft uw organisatie later meer of minder beveiliging nodig, dan kiest u, héél flexibel, meer of minder te beveiligen bandbreedte.

Cybersecurity wordt nog complexer. Medewerkers werken ook vaker thuis. Als netwerkspecialist bestuderen wij alle trends en kunnen we de laatste beveiligingsoplossingen aanbieden. Onze klanten werken altijd en overal veilig.

Stefaan Wuytack- Sr Product Manager Cybersecurity Telenet Business

 
 

Lokale topexperts

U kan vertrouwen op een lokale speler die gebruiksvriendelijke en performante firewalls in de private cloud van Telenet aanbiedt. Onze experts werken lokaal, vanuit België. Ze zijn dus makkelijk bereikbaar, spreken uw taal en halen altijd het onderste uit de kan.

Eén firewall waar die thuishoort

Net omdat het een mature markt is, hebben heel wat bedrijven nog een ‘fysieke’ firewall op hun site. Een heuse investering en meestal met een overbodige capaciteit bij de aankoop, maar die na enige tijd juist te beperkt is. Bovendien moet u de software updaten. En … erger nog: wat als dat toestel het begeeft?

 

“Bij Telenet is de firewall geïmplementeerd in het hart van het netwerk”, legt Stefaan uit, “in onze eigen Telenet-cloud, een firewall as a service (FWaaS). Daarmee profiteert de klant van de extra beveiliging van het Telenet-netwerk zelf. Dat we bovendien als internetprovider ons eigen kabelnetwerk beheren, maakt ons uniek. Dat betekent ook: geen vertraging op het systeem. Geen overbodige luxe nu we meer en meer versleutelde data uitwisselen.”

Altijd beschermd

De firewall is geïnstalleerd in de private cloud van Telenet. Daardoor werkt die dus niet alleen sneller, maar is de firewall ook altijd up-to-date omdat Telenet hem beheert en updatet, zonder gevolgen voor de klant. Telenet Business monitort 24/7.

 

“Cybersecurity wordt nog complexer”, zegt Stefaan. “Mensen werken ook vaker thuis. Kijk naar de pandemiecrisis. Thuiswerkers worden geviseerd door phishingcampagnes. Als bedrijf moet u mee zijn en uw medewerkers de mogelijkheid geven om op een veilige manier vanop afstand te kunnen werken. Als netwerkspecialist bestuderen wij alle trends en kunnen we de laatste beveiligingsoplossingen aanbieden. Onze klanten werken altijd en overal veilig.”

 

Wilt u graag meer weten over cybersecurity? Onze experts begeleiden u graag.

 

Ik wil graag meer weten over een betere beveiliging op mijn maat X

Laat hier uw gegevens achter en wij contacteren u om een afspraak in te plannen met één van onze experts:

Formulier verzenden Even geduld ...
We kunnen je vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we je om onze klantendienst te contacteren.
 1. Verplicht in te vullen
 2. Verplicht in te vullen
 3. Verplicht in te vullen
 4. Verplicht in te vullen Gelieve een geldig GSM in te vullen.
 5. Verplicht in te vullen Geef een juiste postcode in
 6. Verplicht in te vullen

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Is jouw bedrijf nog geen Telenet Business klant?*

Dan verwerkt Telenet jouw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van je aanvraag. Indien je wenst dat Telenet jouw persoonsgegevens gebruikt om je in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan je dat hieronder aangeven. Zodra jouw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van je persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Is jouw bedrijf al Telenet Business klant?

Dan worden jouw persoonsgegevens verwerkt zoals uiteengezet in de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de betrokken producten of diensten die het bedrijf heeft – het Telenet privacybeleid.

 

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien jouw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dien je eerst een bewijs van je identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van jouw identiteitskaart.

 

Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen

 

* Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die jij ons als zelfstandige meedeelt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inspiratie

 • Hoe cybersecurity correct aanpakken?

  In 2019 zijn 56% van de organisaties aangevallen door cybercriminelen. Hebt u al een cyber attack response plan? Experts Stefaan Wuytack en Willem Janssens leggen uit.

  lees meer
 • Cybersecurity checklist helpt u risico’s ontdekken

  Is uw bedrijf voldoende beschermd tegen cybercriminelen? Deze checklist toont u de sterktes én werkpunten voor medewerkers en interne processen.

  lees meer
 • Gebouwbeveiliging in tijden van crisis

  U bent misschien halsoverkop vertrokken op uw bedrijf. Dan loont het zeker de moeite om naar de beveiliging van uw gebouw te kijken. We geven u alvast een checklist mee!

  lees meer