Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Zorgeloos op vakantie zonder tellen

Verras uzelf! Ga op vakantie naar een onbekende bestemming

U houdt in uw onderneming de touwtjes stevig in handen? Dan mag u ze op vakantie wel lossen. Gun uzelf de verrassing van een blind holiday! Hoe vertrekt u zorgeloos op verrassingsreis?

Met de blinddoek de vlieger op. Nee, dat doet de reissite srprs.me u niet aan. Wel staat hun bedrijfsnaam voluit voor SurpriseMe. En dat is exact wat ze doen.

Origineel online reisbureau

De mooiste reis plant u niet, die overkomt u… Dat is de filosofie van het atypische online reisbureau srprs.me. En dus plannen ze uw citytrip zonder dat u meekijkt. Zo bieden ze een origineel alternatief voor de vele online reisbureaus, boekingswebsites en vliegtuigmaatschappijen. En vertrekt u zonder dat u zelf vluchten en verblijf moet regelen, zorgeloos op verrassingsreis.

Uw voorkeuren bepalen

Zin in een citytrip? Of liever een roadtrip door het onbekende? Alleen, met een groep vrienden of een verrassende reis met uw personeel? Alles kan via SupriseMe.

Om ervoor te zorgen dat u niet in IJsland belandt wanneer u naar de zon verlangt, of in een jeugdherberg overnacht als u graag geld uitgeeft aan een individuele kamer, geeft u op voorhand uw wensen in.

 

Kies uw vakantieperiode, luchthaven en andere voorkeuren. Een week op voorhand krijgt u de weersvoorspelling zodat u de juiste kleren inpakt. Net voor het inchecken wacht u de grootste verrassing… Krab uw code en zie op welk vliegtuig u mag stappen.

 

Blijft u ondertussen graag op de hoogte van de werkzaamheden op kantoor? Dan reist u nog zorgelozer met Kong Business Unlimited. U belt mobiel en smst onbeperkt in de hele EU-zone. U kan uw mobiel abonnement makkelijk online bestellen, ook in het buitenland. Bent u klant? Dan activeren we uw abonnement nog dezelfde werkdag !

Meer inspiratie

 
 
 
 

Inspiratie

 • Kent u de verschillen tussen de iPhone XR, XS, XS Max en iPhone 8?

  Apple lanceerde op korte tijd 4 verschillende iPhones: de XR, XS, XS Max en iPhone 8. Kent u de verschillen nog? In dit artikel brengen we duidelijkheid.

  lees meer
 • Wil je zorgeloos surfen in het buitenland?

  Ook op vakantie wil je superflexibel bellen en mobiel surfen. Hoe doe je dat zonder extra kosten?

  lees meer
 • Uw smartphone beschermen tegen strand en zee

  Wie kikkert er nu niet op van een weekje zon, zee en strand? Voor uw smartphone kan het fataal zijn.

  lees meer