Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Hoe scoort jouw zaak online?

Hoe gaat het met de online zichtbaarheid van jouw zaak? Is je website goed vindbaar in Google? Met één klik achterhaal je hier de digitale score van je zaak. Je ontvangt een helder rapport dat je precies vertelt welke elementen voor verbetering vatbaar zijn.

 

placeholder

 
 
 
 

Wat mag je verwachten?

 

renderplaceholder

Een uitgebreid rapport met antwoord op verschillende testpunten: gebruiksvriendelijkheid, snelheid, sociaal bereik, vindbaarheid …

 
 
 

renderplaceholder

Een score die je een goed beeld geeft van je online zichtbaarheid.

 

renderplaceholder

Een helder overzicht van wat je goed doet en wat beter kan.

 

renderplaceholder

Krijg je graag een woordje uitleg bij het rapport? Dan legt een van onze experts het je graag uit!

 
 

Gebruikerservaring

Om de digitale ervaring van je bezoekers te optimaliseren, controleert de scanner o.a. hoe mobielvriendelijk je website is, of er voldoende knoppen op het eerste scherm zijn, of een gebruiker met jou in contact kan komen of een afspraak kan inplannen.

 
 

Is je website vindbaar in Google?

Zijn je teksten SEO-vriendelijk geschreven? Is de website in lijn met de GDPR-richtlijnen? Je rapport vertelt je hoe je beter kan scoren in zoekmachines als Google.

 

 
 

Is je website snel genoeg?

De scanner controleert de laadsnelheid van je webpagina’s. Krijgt een bezoeker niet binnen de 2 seconden de nodige informatie te zien, dan is de kans groot dat hij onmiddellijk afhaakt.

 

 
 

Sociaal bereik

De scanner neemt je bereik op sociale media onder de loep, want je online aanwezigheid is niet compleet zónder. Ben je op lokale netwerken aanwezig met correcte info, zijn er recensies te vinden over je zaak? Je rapport geeft aan waar jij verbetering kan aanbrengen.

 
 
Voorwaarden

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BVBA, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, verantwoordelijke voor de verwerking. Telenet verwerkt je persoonsgegevens enkel in het kader van communicatie rond websites en producten daarrond. Jouw gegevens worden niet gedeeld met derde partijen en zullen worden verwijderd na een jaar. De verwerking van persoonsgegevens door Telenet gebeurt in overeenstemming met het Telenet privacybeleid. (lees hier ons privacybeleid: https://www2.telenet.be/nl/privacy).

 
 
 

Inspiratie

 
 

Contact en advies