Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 
 
 

Upgrade
VÓÓR
31/12

& krijg

90*
korting

Upgrade
VÓÓr
31/12

& krijg
90*
korting

upgrade
vÓÓr
31/12

& krijg
90*
korting

Upgrade
VÓÓR
31/12

& krijg
90*
korting

KLIK

Al meer dan 75.000 ondernemers kozen voor KLIK. Jij ook?

KLIK, de eerste bundel die ondernemers écht vooruithelpt.

Als ondernemer wil jij het beste voor je zaak. Kies daarom, net als 75.000 andere ondernemers, voor KLIK: het beste van Telenet Business in één bundel. Surfen, downloaden, bellen en tv-kijken, gecombineerd met onze uiterst persoonlijke hulp. Jij kiest welke KLIK-bundel het best past bij jouw zaak. Zo heb je volledige gemoedsrust.

En maak je de KLIK vóór 31 december? Dan krijg je nu een eenmalige korting van € 90*!

 
 

KLIK

Met mobiel

De bundel met:

Persoonlijke hulp

Eén expert die uw vraag opvolgt van begin tot oplossing.

Internet

Onbeperkt downloaden en uploaden via het strafste internet.

Telefonie

Onbeperkt bellen, vast en mobiel.

Mobiel

Een volle pot mobiele data om te verdelen over uw werknemers.

Digitale TV

Op al uw schermen & Terugkijk TV
(36 uur).

Welke KLIK-bundel je ook kiest …
Als je vóór 31/12 de KLIK maakt, krijg je € 90* korting!

*Promotie bestaande uit: korting van € 15 per maand op de prijs van het KLIK abonnement gedurende 6 maanden. Na afloop van de promotie betaalt de klant de op dat moment geldende standaardprijs van KLIK. Promotie voorbehouden aan Telenet klanten die op 4/11/2020 minimum 1 en maximum 3 van de volgende diensten hebben: internet, digitale TV, mobiele telefonie, vaste telefonie. Promotie enkel geldig indien men ten laatste op 31/12/2020 via 0800 66 066 of via de Bel me terug-app een KLIK abonnement koopt. Promotie niet van toepassing bij aankoop van een KLIK Buro. Prijzen excl. BTW. Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.

 
 

Kies je mobiele datapakket

arrow down
10 GB

tot 2 simkaarten

€ 107,06
/maand

 
 
 
 
20 GB

tot 2 simkaarten

€ 117,36
/maand

 
 
 
 
40 GB

tot 5 simkaarten

145,02
/maand

 
 
 
 
80 GB

tot 5 simkaarten

166,84
/maand

 
 
 
 
120 GB

tot 10 simkaarten

265,62
/maand

 
 
 
 
 
 

Liever een maatje kleiner?

KLIK S

5 GB

Tot 2 simkaarten

 • Downloadsnelheid 150 Mbps
 • Volumelimiet tot 200 GB
 • Geen Terugkijk TV
 • Geen

€ 94,60/maand

 

Voorwaarden

1. Algemeen

 

De algemene voorwaarden Telenet Business voor producten en diensten bestemd voor zelfstandigen en kleine bedrijven (m.i.v. de daarin vervatte bijzondere voorwaarden) (de “Algemene Voorwaarden”), gebruiksvoorwaarden en productspecificaties van Telenet Business zijn, in zoverre er in deze bijzondere voorwaarden niet van afgeweken wordt, van toepassing op KLIK (Buro) (S).

2. Mobiele telefonie – bepalingen enkel van toepassing op KLIK (S)

 

2.1. Het aantal simkaarten inbegrepen in KLIK (S) is beperkt en afhankelijk van de gekozen KLIK (S). De simkaarten mogen enkel ter beschikking gesteld worden aan de werknemers of aangestelden van de Klant, in het kader van de bedrijfsvoering.

2.2. Onbeperkt sms’en en/of bellen: alleen binnen België naar Belgische nummers en in andere landen van de EU-zone naar nummers van binnen de EU-zone (steeds met uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen) en enkel op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de Algemene Voorwaarden. Voor de internationale tarieven, zie telenet.be/nl/business/meer/tarieven/klik.

3. Vaste telefonie

 

Onbeperkt bellen: alleen naar (in geval van KLIK Buro) vaste nummers binnen België (met uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen) en enkel op voorwaarde van een normaal gebruik zoals gedefinieerd in de Algemene Voorwaarden. Voor de internationale tarieven en de tarieven buiten het inbegrepen belvolume, zie telenet.be/nl/business/meer/tarieven/klik.

4 Mobiel internet – bepalingen enkel van toepassing op KLIK (S)

 

4.1. Elke KLIK (S) biedt een welbepaald standaard inbegrepen mobiel internetvolume dat kan gebruikt worden door een welbepaald aantal simkaarten. Om mobiele data te kunnen gebruiken, dient iedere simkaartgebruiker een persoonlijke login aan te maken. Het inbegrepen mobiel internetvolume is enkel geldig in België en de andere landen van de EU-zone en niet overdraagbaar naar de volgende maand. Is het inbegrepen mobiel internetvolume bereikt, dan wordt het mobiel internetverbruik tot het einde van de facturatieperiode gepauzeerd. Voor tarieven voor verbruik buiten het inbegrepen mobiel internetvolume, zie telenet.be/nl/business/meer/tarieven/klik.

4.2. Free G (niet van toepassing op KLIK S): Indien Free G inbegrepen is, krijgt de Klant naast het standaard inbegrepen mobiel internetvolume een bijkomend mobiel internetnetvolume voor een selectie van apps (Yelo Play, Play Sports, Facebook Messenger (behalve de games) en WhatsApp, hierna gezamenlijk, de “Free G-apps”). Voor Play Sports heeft de Klant een bijkomend abonnement nodig. Voor Free G gelden per KLIK, afhankelijk van de gekozen KLIK en per maandelijkse facturatieperiode, de volgende beperkingen voor het dataverbruik van de Free G-apps:

 

 • in België: max. 40 GB (KLIK 10 GB en KLIK 20 GB), max. 100 GB (KLIK 30 GB en KLIK 60 GB) en max. 200 GB (KLIK 90 GB);
 • in andere landen van de EU-zone: max. 8 GB (KLIK 10 GB), max. 12 GB (KLIK 20 GB), max. 21 GB (KLIK 30 GB), max. 27 GB (KLIK 60 GB) en max. 59 GB (KLIK 90 GB);

 

Indien de Klant met de Free G-apps bovenstaande verbruiksgrenzen overschrijdt dan stopt Free G voor de resterende duur van deze facturatieperiode en zal het dataverbruik van de Free G-apps van het standaard inbegrepen mobiel internetvolume gaan. Wanneer het standaard inbegrepen mobiel internetvolume bereikt is, stopt ook Free G voor de resterende duur van deze facturatieperiode, zelfs indien bovenstaande Free G-verbruiksgrenzen nog niet bereikt werden. Voor meer info, zie telenet.be/nl/business/free-g. Hoeveel data men met Free G verbruikt, vindt de Klant op Mijn Telenet (bij verbruik). Telenet behoudt zich het recht voor om de Free G-apps te vervangen door vergelijkbare apps. Op basis van beslissingen van bevoegde instanties kan Telenet verplicht worden om het aanbod te wijzigen (bv. aanpassen van de verbruiksgrenzen).

4.3 Indien de Klant overstapt naar een nieuwe KLIK (S) waarin een hoger mobiel internetvolume inbegrepen is dan in zijn huidige KLIK (S) (een “Upgrade”), zal de nieuwe KLIK (S) onmiddellijk beschikbaar zijn tijdens de lopende facturatieperiode. Indien de Klant overstapt naar een nieuwe KLIK (S) waarin een lager mobiel internetvolume inbegrepen is dan in zijn huidige KLIK (S) (een “Downgrade”), zal de nieuwe KLIK (S) pas in werking treden vanaf de eerste dag van de eerstvolgende facturatieperiode. In eenzelfde facturatieperiode kan de Klant na een Upgrade niet vervolgens een Downgrade doen. De Klant dient de Up- en Downgrades te goeder trouw aan te vragen. Telenet behoudt zich het recht voor om bij het frauduleus doorvoeren van Up- en Downgrades het werkelijke meerverbruik aan te rekenen.

5. Vast internet

De inbegrepen internetverbinding is afhankelijk van de gekozen KLIK (Buro) (S).

6. Televisie

 

6.1. Afhankelijk van de gekozen KLIK, is Digitale TV standaard inbegrepen, dan wel optioneel.

Terugkijk TV (niet van toepassing op KLIK S): Indien Terugkijk TV inbegrepen is bij Digitale TV, is het echter mogelijk dat een zender geen terugkijkrechten heeft voor sommige uitzendingen. Voor alle info over Terugkijk TV, zie https://www2.telenet.be/content/www-telenet-be/nl/business/klantenservice/wat-is-terugkijk-tv.

6.2. Indien Digitale TV inbegrepen is in KLIK (Buro) (S), kan de Klant gebruik maken van Yelo Play/Telenet TV. Enkel de beheerders aangeduid door de Klant hebben toegang tot Yelo Play/Telenet TV; de overige simkaartgebruikers niet. Het aantal schermen waarop men via Yelo Play/Telenet TV tegelijkertijd Digitale TV kan kijken, is beperkt. Voor meer informatie zie https://www2.telenet.be/content/www-telenet-be/nl/klantenservice/play-of-play-more-ook-bekijken-via-de-yelo-app-yelotvbe.Yelo Play/Telenet TV kan in alle landen van de Europese Unie worden bekeken, maar sommige films, series of programma’s kunnen enkel op het internetnetwerk van Telenet worden bekeken. Voor alle info over Yelo Play/Telenet TV, zie https://www2.telenet.be/content/www-telenet-be/nl/klantenservice/play-of-play-more-ook-bekijken-via-de-yelo-app-yelotvbe.

 
 
 

Alle details van KLIK

Persoonlijke hulp

Bij Telenet Business heb je volledige gemoedsrust, want bij ons verdient je zaak enkel het beste. Maar je weet ook dat er soms iets durft mislopen. Daarom gaan we bij Telenet Business voor een nieuwe, uiterst persoonlijke aanpak.

Eén iemand volgt je vraag persoonlijk op, van begin tot oplossing.

Een expert zet z’n tanden in je vraag, houdt je op de hoogte en laat pas los wanneer jij zegt dat het is opgelost.

 • Je kiest zelf live je beschikbare expert.
 • Met één klik vraag je ons om jou op te bellen, zo hoef je nooit meer te wachten.
 • Via onze 24/7 technische ondersteuning kan je altijd rekenen op hulp wanneer je het nodig hebt.
 • Een probleem? We komen de dag zelf langs*

* Een herstelling nodig voor je business producten? Bel ons op werkdagen voor 15u00 en zaterdag voor 12u00, dan komen wij dezelfde dag nog bij je langs en indien mogelijk zullen wij de herstelling die dag nog uitvoeren.

Internet

Strafste internet

Productspecificaties

  KLIK S KLIK 10 GB / 20 GB / 40 GB / 80 GB / 120 GB
Downloadsnelheid max. 150 Mbps2 max. 300 Mbps2
Uploadsnelheid max. 15 Mbps2 max. 30 Mbps2
Downloadlimiet Tot 200 GB/m Onbeperkt
 • Met de Optie Speedboost 1G Business haal je nu 1 gigabit per seconde. Dit is een betalende optie en bedraagt € 15,00/maand.
  Lees meer over Speedboost 1G Business (Opgelet: niet geldig voor KLIK S.)
 • Gratis surfen onderweg via Wi-Free met 1,2 miljoen homespots en hotspots
 • Een .be domeinnaam voor je website of mailboxen: zo kan je je eigen website beheren en e-mails sturen vanuit jouwnaam@jouwbedrijfsnaam.be
 • 10 Mailboxen met elk een opslagruimte van 5 GB
 • Een Vast IP-adres is een betalende optie. De prijs bedraagt € 28,00/maand. (Opgelet: niet geldig voor KLIK S ).
  Heb ik een Vast IP-adres nodig?

Telefonie

Non-stop gratis bellen met klanten en collega's. Vast én mobiel.

Mobiel

Gigaveel mobiele data om te verdelen over jou en jouw medewerkers.

 • Kies zelf je mobiele data en aantal simkaarten.
 • Eén grote virtuele pot data voor jou, jouw medewerkers en/ of toestellen.
 • Mogelijkheid om een limiet op het dataverbruik in te stellen per simkaart.
 • Je kan de limieten aanpassen wanneer je wil.

Geen zorgen meer over je dataverbruik met Free G

 • Gebruik 4 top-apps zonder dat het dataverbruik meetelt in je datapot: Yelo Play-app, Play Sports, WhatsApp en Facebook Messenger.
 • Free G zit automatisch in je KLIK-abonnement (Opgelet: niet geldig voor KLIK S).

Digitale TV

Digitale TV op al je schermen.

 • 85 zenders waarvan 40 in HD-kwaliteit.
 • Schakel over naar al je schermen met de Yelo Play-app.
 • 1 decoder + kabelabonnement inbegrepen.
 • Met Terugkijk TV herbekijk je alles tot 36u terug. (Opgelet: niet geldig voor KLIK S).
 
 

Alle details van KLIK BURO

Persoonlijke hulp

Bij Telenet Business heb je volledige gemoedsrust, want bij ons verdient je zaak enkel het beste. Maar je weet ook dat er soms iets durft mislopen. Daarom gaan we bij Telenet Business voor een nieuwe, uiterst persoonlijke aanpak.

Eén iemand volgt je vraag persoonlijk op, van begin tot oplossing.

Een expert zet z’n tanden in uw vraag, houdt u op de hoogte en laat pas los wanneer u zegt dat het is opgelost.

 • Je kiest zelf live je beschikbare expert.
 • Met één klik vraag je ons om u op te bellen, zo hoef je nooit meer te wachten.
 • Via onze 24/7 technische ondersteuning kan je altijd rekenen op hulp wanneer je het nodig hebt.
 • Een probleem? We komen de dag zelf langs*

* Een herstelling nodig voor je business producten? Bel ons op werkdagen voor 15u00 en zaterdag voor 12u00, dan komen wij dezelfde dag nog bij je langs en indien mogelijk zullen wij de herstelling die dag nog uitvoeren.

Internet

Strafste internet

Productspecificaties

  KLIK BURO S KLIK BURO
Downloadsnelheid max. 150 Mbps2 max. 300 Mbps2
Uploadsnelheid max. 15 Mbps2 max. 30 Mbps2
Downloadlimiet Tot 200 GB/m Onbeperkt
 • Met de Optie Speedboost 1G Business haal je nu 1 gigabit per seconde. Dit is een betalende optie en bedraagt € 15,00/maand.
  Lees meer over Speedboost 1G Business (Opgelet: niet geldig voor KLIK S.)
 • Gratis surfen onderweg via Wi-Free met 1,2 miljoen homespots en hotspots
 • Een .be domeinnaam voor uw website of mailboxen: zo kan je je eigen website beheren en e-mails sturen vanuit jouwnaam@jouwbedrijfsnaam.be
 • 10 Mailboxen met elk een opslagruimte van 5 GB
 • Een Vast IP-adres is een betalende optie. De prijs bedraagt € 28,00/maand. (Opgelet: niet geldig voor KLIK S ).
  Heb ik een Vast IP-adres nodig?

Telefonie

Telefonie zonder zorgen

Digitale TV

Digitale TV op al uw schermen.

 • 85 zenders waarvan 40 in HD-kwaliteit.
 • Schakel over naar al uw schermen met de Yelo Play-app.
 • 1 decoder + kabelabonnement inbegrepen.
 
 
 
 

Waarom kiezen zij voor KLIK

 
 

Veelgestelde vragen

 
 

Inspiratie

 • Designmerk Sixinch scoort wereldwijd

  Pieter Jamart ontwierp een designzetel als eindwerk. Vandaag scoort zijn hip merk Sixinch wereldwijd via partners in België, de VS, Dubai, Japan, …

  lees meer
 • Bakkerij Heidi baat webshop met succes uit

  Bakkers Geert en Inge baten een fysieke winkel én webshop uit. Hun zaak is enorm gegroeid, en niet alleen op Facebook.

  lees meer
 
 
 
 

Contact en advies

 
 
 

Non-stop gratis bellen. Vast en mobiel.

Productspecificaties

5 GB 10 GB 20 GB 40 GB 80 GB 120 GB
te verdelen
over max. 2 SIM‑kaarten
te verdelen
over max. 2 SIM‑kaarten
te verdelen
over max. 2 SIM‑kaarten
te verdelen
over max. 5 SIM‑kaarten
te verdelen
over max. 5 SIM‑kaarten
te verdelen
over max. 10 SIM‑kaarten
 • Onbeperkt bellen (30.000 min/maand) naar vaste en mobiele lijnen in België (nationale oproepen)
 • Onbeperkt sms (30.000 sms/maand)
 • Gratis extra diensten (ken-je-beller, oproepdoorschakeling, signaal 2de oproep & Telenet Berichtendienst)
 • Triiing voor max 5 toestellen

Vast IP-adres

€ 28,00 /maand

Voordelen van een Vast IP-adres:

 • Een mailserver of eigen website voor je bedrijf
 • Videobewaking vanop afstand

Van zodra je abonnement is geïnstalleerd kan u het Vast IP-adres activeren via Mijn Telenet