Telenet.be

Webmail

Contact

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

WORDT U DE DIGITALE DURVER 2018?

 
 

Is uw winkel aanwezig op sociale media of hebt u een eigen website? Dan experimenteerde u mogelijks al met initiatieven om uw zaak ook online te doen groeien. Wie weet levert dat u binnenkort een digitale duw ter waarde van 1.500 euro op.

Of het nu een slimme Facebook-actie is, een splinternieuwe webshop, een unieke reeks blogposts of een tablet die uw klanten helpt in de winkel ... Elk klein en groot digitaal initiatief komt in aanmerking voor de ronkende titel van ‘Digitale Durver 2018’. Met deze wedstrijd wil Telenet Business elke Belgische ondernemer, klant of niet, inspireren om digitaal te evolueren.

Prijsuitreiking

U hoeft geen uitgebreid dossier in te sturen om uw zaak kandidaat te stellen, een formuliertje invullen op digitaledurvers.be volstaat. Een vakjury selecteert vervolgens vijf genomineerden en bepaalt wie tijdens de uitreiking op 5 oktober in Gent de ‘Digitale Durver 2018’ wordt. De winnaar krijgt tevens een digitale duw t.w.v. € 1.500. Die besteedt u vrij om uw zaak digitaal vooruit te helpen.

 

Niet toevallig wordt de award uitgereikt tijdens het Weekend van de Klant en in samenwerking met Unizo en Comeos. Zo willen we u helpen om uw zaak dit jaar ook digitaal voor te bereiden op dit niet zo doordeweekse weekend. Zoekt u nog inspiratie, kom dan af en toe eens kijken op de onderstaande website. Hier vindt u tips & tricks en binnenkort ook aanstekelijke cases van andere Digitale Durvers.

Ontdek de tips & tricks en stel u nog t.e.m. 15 september 2018 kandidaat op digitaledurvers.be.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook

  • Weekend van de Klant digitaler dan ooit?

    Op 6 en 7 oktober is het zover! Tijdens het Weekend van de Klant verwennen handelaars hun klanten extra hard. Dit jaar moedigen we hen aan om dat ook online te doen.

    lees meer
  • 3x winst met deze workshops digitale communicatie

    Sociale media en co zijn onmisbaar voor uw zaak. Kan u nog wat hulp gebruiken? Dan zijn trainingen iets voor u.

    lees meer