Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Wifi: Oud, maar niet out

 
 
 
 

1. Wifi blijft maar groeien

Elke seconde komt er wel ergens ter wereld een hotspot bij. Gemeenten en steden, bijvoorbeeld, bouwen overal grote Wifi-zones uit, ook in ons land. En ook Telenet doet z’n duit in het zakje: ondertussen hebben we bijna 1,2 miljoen Wi-Free-punten.

Via deze home- en hotspots kunnen al onze klanten gratis draadloos surfen onderweg met hun smartphone, tablet of laptop.

2. Wifi haalt het van 3G/4G

Steeds meer toestellen communiceren draadloos met mekaar. Enkele jaren geleden werd er nog gedacht dat 3G/4G de macht zou grijpen en dat Wifi zou verdwijnen. Vandaag is dat niet meer het geval: Wifi geniet duidelijk nog steeds de voorkeur.

3. Wifi zorgt voor betere service

Winkels kunnen klanten met een smartphone via Wifi detecteren. Door die statistieken te verzamelen, kunnen ze hun service verbeteren. Ze kunnen bijvoorbeeld piekmomenten voorspellen en extra medewerkers inzetten of de winkel herschikken en promoties op drukbezochte plaatsen zetten. Technologie als motor voor betere service, in Londen kunnen ze er al van meespreken.

4. Wifi schept extra marketingmogelijkheden

Als klanten inloggen op het Wifi-netwerk van een winkel, kan die winkel hen interessante aanbiedingen sturen. De promo van de week? Die verschijnt gewoon via Wifi op uw smartphone!

Wifi in trends en cijfers: Infografiek

 
 
 
 
 
 
 
 
data-overlay-scroll-enable="false"