Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Wifi in horeca,
wat vinden uitbaters ervan?

 
 
 
 

Voor wie een hotel zoekt, is het vaak de doorslaggevende factor. Mobiele werkers kiezen die koffiebar omdat ze weten dat het er snel is. Shoppers rusten even uit in een tearoom waarvan een raamsticker zegt dat het er gratis is. We hebben het over Wifi. Wij onderzochten hoe horeca-uitbaters er tegenover staan.

Voor horecazaken is Wifi intussen een extra manier om zich te onderscheiden van concurrenten. Wij gingen na hoe het staat met 'Wifi in horeca', en wat horecazaken belangrijk vinden in een Wifi-oplossing. Dit zijn de belangrijkste resultaten uit het onderzoek*.

 
 
 
 
 
 

Dit vinden horeca-uitbaters belangrijk bij een Wifi-verbinding:

 
 

Managed Wifi en horeca, match made in heaven

Managed Wifi, de professionele Wifi-oplossing van Telenet Business, garandeert stabiel en supersnel internet in iedere uithoek van een horecazaak, óók als er veel mensen tegelijk surfen. Alles wordt volledig geïnstalleerd door Telenet, via een online portaal krijgen de uitbaters zelf de controle over hun Wifi-netwerk. Niet alleen het gebruiksgemak, maar ook de extra mogelijkheden maakt Managed Wifi een unieke oplossing voor horeca.

* GFK – Wifi needs in Horeca (januari 2017)

Bekijk ook