Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Vers van de pers: whitepaper 'Connectiviteit vandaag en morgen'

 
 
 
 

De impact die de digitalisering op onze leef- en bedrijfswereld heeft, is enorm. Maar hoe benut u als bedrijf de opportuniteiten die de digitalisering biedt? Als de digitalisering één drijvende kracht heeft, is het connectiviteit. In onze whitepaper komt u te weten wat dat betekent voor uw bedrijf.

Een superieure connectiviteit zorgt ervoor dat u als bedrijf de opportuniteiten die de digitalisering biedt, optimaal kunt benutten. Maar met welke factoren moet u rekening houden? Welke oplossingen hebt u nodig? Onze specialisten werpen een blik op de context en reiken de antwoorden aan. U leest er alles over in deze vier hoofdstukken:

 1. Digitalisering, de harde realiteit voor elk bedrijf
  Digitaal is het nieuwe normaal. En dat heeft zo zijn gevolgen voor de bedrijfswereld. VP Product & Marketing Stijn Vander Plaetse en Product Manager Andrew Turner lichten aan de hand van vijf factoren toe waarom bedrijven niet meer om de digitalisering heen kunnen.
   
 2. Connectiviteit, de drijvende kracht van de digitale economie
  Voor bedrijven die de digitalisering omarmen, bestaat de uitdaging erin een stabiele, altijd beschikbare en flexibele connectiviteit te hebben. Andrew Turner en Stijn Vander Plaetse leggen uit waarom connectiviteit geen kost, maar een opportuniteit is.
   
 3. Telenet business, uw partner in digitalisering
  Een krachtig netwerk, een compleet telecomportfolio en persoonlijke service: bij Telenet Business vindt u alles om zorgeloos te digitaliseren. Hans Demarneffe, Bart Lecomte, Kwint Broucke en Filip Mortier leggen u piekfijn uit waarom wij de geknipte partner in uw digitalisering zijn.
   
 4. Standpunt van de markt
  Bij Telenet vinden we klantgerichtheid belangrijk. Door steeds te focussen op onze klanten en onze dienstverlening op regelmatige basis te analyseren, zorgen we steeds voor een optimale klantenervaring. Een aanpak die z'n vruchten afwerpt, zo blijkt.

Bekijk ook

 • Telenet en ZTE breken Europees snelheidsrecord 4,5G

  Met de baanbrekende 4,5G-technologie vestigen Telenet en telecompartner ZTE een nieuw Europees snelheidsrecord.

  lees meer
 • Telenet/BASE heeft ultrasnel mobiel netwerk

  Het mobiele netwerk van Telenet/BASE is ultrasnel, zegt de onafhankelijke studie van de telecomregulator BIPT.

  lees meer
 • Security roadmap op Security Day

  Telenet Business onthult security roadmap op Security Day. Lees het verslag hier.

  lees meer