Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Weet u op dit moment waar uw waardevolle dingen zijn?

Een pakketje volgen via tracking en tracing, dat kent u wellicht. Maar wist u dat u een gps-tracker ook kunt gebruiken om de locatie van voertuigen en kostbare materialen te kennen? Zo plant u projecten en afspraken slim in.

Stel dat u de auto’s, bestelwagens en vrachtwagens van uw bedrijf voorziet van een gps-tracker. Dan bepaalt u hun locatie in realtime en volgt u van een afstand de verplaatsingen. Toch gebruikt u zo'n tracker nog voor heel wat andere toepassingen.

 

Met tracking en tracing:

 • vereenvoudigt u uw voorraadbeheer,
 • wint u tijd, want u weet altijd exact waar iets zich bevindt,
 • plant u efficiënter projecten, afspraken en interventies in,
 • verkleint u de kans op diefstallen en onopzettelijk verlies.

Sneller van hier naar daar met een gps-tracker

Zijn er voor uw bedrijf regelmatig vertegenwoordigers, technici of transporteurs op de baan? Met tracking en tracing stuurt u het dichtstbijzijnde team naar een klant voor een afspraak, interventie of levering. En dankzij de gps-tracker kan u de snelste weg van a naar b bepalen, zonder files of obstakels en met een minimaal brandstofverbruik.

Waardevol materiaal vinden en volgen met tracking en tracing

Met een kleine tracker of RFID-tag houdt u ook kostbare gereedschappen, containers en machines nauwlettend in het oog. Handig als ze regelmatig verhuizen van locatie, bijvoorbeeld van de ene naar de andere bouwplaats. Op die manier plant u projecten gemakkelijker in. U kent op elk moment de staat van uw voorraad. En u verkleint met gps-tracking de kans op diefstal of verlies. Ook binnen uw bedrijf vindt u zo snel de duurste gereedschappen terug.

Traceerbaarheid voor meer patiëntenveiligheid

Als ziekenhuis of zorginstelling kan u een volgsysteem gebruiken voor medische instrumenten. Tijd die u zo wint door niet te hoeven zoeken, zet u efficiënter in voor de zorg. Maar u volgt er ook patiënten mee. Dat kunnen patiënten met dementie of alzheimer zijn die een verhoogd risico hebben op verdwalen. Of patiënten die een reeks van onderzoeken ondergaan bij verschillende dokters en diensten in het ziekenhuis. Met tracking en tracing weet u op elk moment waar de patiënt is, op voorwaarde dat hij of zij daarvoor toestemming geeft.

 

Onderneem slim met tracking en tracing en een beetje hulp van Telenet Business. Want door uw materiaal te merken, volgt en beheert u het met 1 druk op de knop. Zo krijgt u tijd vrij voor andere zaken. Ontdek nog meer slimme toepassingen op onze website of mail meteen voor een gepersonaliseerd voorstel naar iotadmin@telenetgroup.be.

Meer Inspiratie

 
 
 
 

Inspiratie

 • Smart lock: kies wie wanneer waar binnen mag

  Sleutels zijn verleden tijd, want met een smart lock of digitaal slot geeft u op een veilige manier (tijdelijk) toegang aan bijvoorbeeld leveranciers.

  lees meer
 • Weg met registratiefrustratie

  Een slimme parking en digitaal onthaal zorgen voor een goeie flow bij de registratie van bezoekers. Zowel voor de bezoeker als uw bedrijf is het efficiënt.

  lees meer