Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Deze 4 gadgets garanderen u een warme winter

 
 
 
 

Winter is coming. Niet alleen in de televisieserie Game of Thrones zoeken ze manieren om de gevolgen van de winter de baas te blijven. Welke gadgets verwarmen uw winter?

 

Technologie kan ook uw winter aangenamer maken. Werk efficiënter, gezelliger en vooral warmer met deze gadgets:

Touch-handschoenen

Geen winter zonder handschoenen. Maar hoe vervelend om ze elke keer te moeten uittrekken om onze smartphone te bedienen. Met handschoenen met geleidende kopercomponenten op duim- en wijsvinger beroert u zonder problemen uw smartphone. Bijvoorbeeld deze touchscreen gloves of verschillende modellen bij Decathlon.

Mini-espresso machine

Onderweg en geen koffie in de buurt? Voortaan is dit geen ramp. Met de Handpresso maakt u zelf de perfecte espresso in uw auto. Vul met koffie of een koffiepad, 50ml water en steek het apparaatje in uw autostekker. Is het water warm? Dan presst u… en geniet. Ja, want ook het schuimlaagje ontbreekt niet.

Haardvuur op uw scherm

De score voor sfeer en gezelligheid verhoogt u voortaan met één click op uw smartphone. Download een haardvuurapp voor iPhone of een kampvuur voor Android. Zo hebt u altijd de knisperende warmte van brandend hout bij. Kies uit het ruime aanbod het vuurtje dat u het meest verwarmt.

Infrarood vest

Hebt u het nog steeds koud? Dan mag u naar de grotere middelen grijpen. Verwarm uw lichaam rechtstreeks met diepe infraroodwarmte. Onzichtbaar onder uw jas maar oh zo warm: deze infrarood warmtevest. De vest wordt aangevuurd door een lithium-Ion accu en geeft 3 tot 6 uur warmte voor wie in weer en wind buiten werkt. Extra comfort zonder ongemakkelijk veel laagjes kleding. Volledig afwasbaar indien nodig.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook