Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Waarom zou u 1159 euro uitgeven aan de nieuwe iPhone X?

 
 
 
 

Natuurlijk is 1159 euro heel veel geld voor een telefoon. Maar misschien niet voor de iPhone X? Wat krijgt u nu eigenlijk voor dit geld?

 

5 redenen om de nieuwste iPhone X in huis te halen:

Reden 1. Klik minder

Minder kliks en codes ingeven, belooft de nieuwe iPhone die uitgebracht wordt 10 jaar na de eerste. De beveiligingscode behoort, bijvoorbeeld, tot het verleden. Voortaan herkent de smartphone u via gezichtsherkenning. En apps swipet u weg.

Reden 2. Multitask sneller

De iPhone X is volgens de eerste testen krachtiger en sneller dan Android-toestellen én de nieuwste MacBook Pro. De cijfers doen duizelen. Zo is de A11 Bionic-chip de slimste en krachtigste chip in een smartphone ooit. Hij voert tot 600 miljard taken per seconde uit.

Reden 3. Geniet van schermvullend design

iPhone neemt afscheid van het kenmerkend design met de ronde home-knop onderaan. Voortaan hebt u een groot scherm bij een toestel dat mooi in de hand past. Het glas van het nieuwe 5,8‑inch Super Retina OLED-scherm is het sterkste glas in een smartphone ooit.

Reden 4. Werk in stof en regen

In combinatie met roestvrij chirurgisch staal is de iPhone nu ook water- en stof­bestendig.

Reden 5. Neem studiofoto’s met de hand

Voortaan neemt u ook professioneel belichte studiofoto’s met uw smartphone dankzij de dieptesensor en de krachtige chip. De 12 MP-camera achteraan presteert ook in minder belichte situaties en zoomen geeft minder kwaliteitsverlies.

 

Ontdek alle troeven van de iPhone X en vergelijk meteen met de goedkopere iPhone 8.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook