Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

BusinessBytes

Oplossingen

Voor elkaar gemaakt: Corporate Fibernet en ISDN-BA

 
 

Vroeger was ISDN enkel via koper beschikbaar. Telenet biedt het nu ook via coax aan. Bedrijven kunnen zo hun internet en hun telefonie via één aansluiting regelen. Dat is gemakkelijker én goedkoper. Vooral de combinatie van ISDN-BA met Corporate Fibernet is interessant voor kmo’s.

Corporate Fibernet

Corporate Fibernet is een zeer betrouwbare internetverbinding waarin standaard een back-uplijn is begrepen. Mocht er iets misgaan met de coaxhoofdlijn, dan valt u automatisch terug op een snelle, betrouwbare tweede technologie. Zo hebt u altijd internet, ook als er iets misloopt. Corporate Fibernet biedt u daarnaast gegarandeerde bandbreedte, prioriteit op het netwerk en zeer hoge snelheden tot 120 Mbps1 downloadsnelheid en tot 40 Mbps1 uploadsnelheid. 

ISDN-BA

ISDN-BA is eenvoudig en veilig te combineren met Corporate Fibernet. Uw telefonie en internet lopen bij de combinatie volledig gescheiden van mekaar, zodat het ene verkeer het andere niet kan verstoren. Er zijn tot zestien gesprekskanalen met gegarandeerde, digitale spraakkwaliteit aan zeer interessante tarieven mogelijk, met besparingen tot 25% en meer op de maandelijkse telefoonkosten. Per aansluiting (BA) zijn meerdere nummers en twee simultane gesprekken mogelijk. Alle klassieke ISDN-diensten, zoals ‘oproepen doorschakelen’ en ‘nummerherkenning’ zijn beschikbaar.

Secured Internet Gateway

Corporate Fibernet kunt u uitbreiden met Secured Internet Gateway, een krachtige bescherming tegen inbraak, diefstal, malware en virussen. Het is een op applicaties gerichte totale beveilingsoplossing die uw netwerk en uw data beschermt. U hebt zelf geen hardware of kennis nodig, want de volledige implementatie en het beheer gebeurt door de security consultants en engineers van Telenet. Het beveiligingspakket wordt op maat gemaakt en is makkelijk aan te passen aan uw veranderende behoeften.

Managed oplossingen

Corporate Fibernet, ISDN-BA en Secured Internet Gateway worden allemaal voor u, end to end, gemanaged en gemonitord. U krijgt ook 24/7 business support via een helpdesk die gereserveerd is voor professionele klanten.

Meer informatie

 
 
 
 

Bekijk ook

 • Wat kan uw bedrijf doen om veiliger online te werken?

  Tips van CERT.be, het federale cyber emergency team...

  lees meer
 • Cybercriminaliteit: ook kmo’s lopen gevaar

  Volgens CERT.be werden afgelopen jaar 6 Belgen op 10 geconfronteerd met online veiligheidsproblemen...

  lees meer
 • Kmo-partners vervolledigen ons aanbod

  Wij leveren een breed pallet aan connectiviteit en oplossingen en zij passen onze bouwstenen op de juiste manier in mekaar voor de klant...

  lees meer
 
 

1De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). telenet.be/business/internetsnelheid

 
 
 
 
 
 
 
 
data-overlay-scroll-enable="false"