Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Vlaamse overheid kiest voor unieke cloudoplossing Nextel

 
 

De Vlaamse overheid en Nextel zijn een nieuwe samenwerking gestart nadat het 7-jarige raamcontract voor Cloud Unified Communications onlangs is toegekend aan Nextel. De Vlaamse regering haalt zo de innovatieve Global-oplossing in huis, waarmee de medewerkers hun vaste en mobiele telefonie kunnen bundelen in één tool. Dat levert belangrijke voordelen op.

Benieuwd naar Nextel Global? Dankzij deze oplossing bent u bereikbaar op eender welk toestel, ongeacht op welk nummer u gebeld wordt. Zo kiest u ook zelf welk nummer u uitstuurt met uw vast of gsm-toestel. Gemiste oproepen consulteert u dan weer via één voicemail. Of u ontvangt uw voicemailberichten als e-mails. Nextel Global biedt dus wel wat voordelen voor u en uw medewerkers: gebruiksvriendelijkheid, bereikbaarheid en flexibiliteit. Het is bovendien zeer veilig, steeds up-to-date, eenvoudig in beheer en kostenefficiënt.

Van ministeries tot politiezones

Dat laatste merkt ook de Vlaamse overheid, want die baseerde haar keuze voor Nextel op de hoogste scores voor prijs en kwaliteit. Beide zijn te danken aan Nextel Global, dat de meest complete, flexibele en futureproof oplossing blijkt.

Meer dan 1.000 publieke organisaties op Vlaams en lokaal gebied – waaronder de Vlaamse ministeries, Vlaamse agentschappen, steden en gemeenten, provincies en lokale politiezones – zullen voortaan de innovatieve oplossing kunnen gebruiken.

Ook interesse? Neem een kijkje bij Nextel Global.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook