Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Virtual reality is hot…
Wat kunt u ermee?

 
 
 
 

Gebruikt u al virtual reality in uw marketingacties? Nu het steeds goedkoper wordt, zetten ook kleinere ondernemers het in om hun verkoop te boosten. Wat kunt u ermee doen?

De verkoop in uw winkel verbeteren? Meer volk naar uw beursstand lokken? Een extra ervaring aan uw klanten bieden? Met virtual reality kan het allemaal! Laat u snel inspireren, voor de VR-bril te gewoon wordt:

 • Immobiliënbureaus laten geïnteresseerden rondlopen in een huis, bedrijfsgebouw en appartement dat nog gebouwd moeten worden.
 • Reisbureaus vergemakkelijken de keuze tussen een paar bestemmingen. Zo wandelt u voor u boekt toch gewoon virtueel rond in New York of op het strand van Honolulu.
 • Van op uw beursstand gunt u bezoekers een blik achter de schermen. Toon klanten in 3D hoe hun toekomstige aankoop geproduceerd wordt.
 • Liefdadigheidsinstellingen laten mensen kennismaken met problemen die ze met hun fondsen willen oplossen. Denk bijvoorbeeld aan het voedsel- en veiligheidsprobleem in het verwoeste Aleppo.
 • Kledingwinkels plaatsen hun klanten op de eerste rij van een modeshow in Parijs, Milaan of New York. Zo zijn er ook uit andere sectoren filmpjes te vinden op een van de vele VR-sites en -apps.

Ook de acties van grote bedrijven spreken tot de verbeelding. Zo vliegt u met de slee van de Coca-Cola kerstman of wandelt u dankzij Gazet van Antwerpen door de Scheldestad van 125 jaar geleden.
Laat u inspireren door deze 10 beste marketingacties met VR.

Bekijk ook

 • Heel straf wat deze apps doen!

  Ook zin om er een gezellige kerst van te maken? Deze 4 apps maken uw feestdagen extra warm.

  lees meer
 • 7 redenen waarom de cloud het van uw server wint

  The times they are a-changin', zong een Nobelprijswinnaar Literatuur ooit. Wat zeker geldt voor IT. Laat u uw eigen server nog draaien?

  lees meer
 • Werk langer met MacBook zonder stopcontact

  Een hele dag met een MacBook werken zonder stekker? Het kan met deze drie gouden tips!

  lees meer