Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Nieuw! Vakantiekampen voor de jongste ondernemers

 
 

Schuilt er ook een ondernemer in uw zoon of dochter? Laat hij zijn voetbal liggen om een robot in elkaar te knutselen? Ontwerpt zij liever haar eigen outfits dan Musically-filmpjes op te nemen? Dan kunnen uw oogappels deze zomer misschien al starten als ondernemers.

Zo vader zo zoon? Zo moeder zo dochter? Dan zullen ze zich allicht maar al te graag willen inschrijven voor een vakantiekamp speciaal voor junior ondernemers. Er is voor ieder wat wils.

De jeugdvereniging Junior Argonauts helpt deze zomer jongeren tussen 13 en 17 jaar in hun ontdekkingstocht naar wat ze écht graag doen. Tijdens de vakantiekampen gaan ze creatief aan de slag en leren ze flink wat bij. Als echte zakenmensen bouwen ze een project op, en dat met de steun van ervaren ondernemers en professionals.

Tijdens de ondernemerskampen, die zich richten tot wannabe-ingenieurs, fashionistas, bloggers, vloggers en schrijvers, worden ze begeleid door specialisten van Veritas, Kringwinkel, Start it @KBC, de Cronos groep, Craftworkz en UNIZO Provincie Antwerpen.

Deze twee vakantiekampen zien er alvast veelbelovend uit:

1. Start een eigen modelabel

Jongeren met feeling voor mode kunnen voor het eerst hun eigen kledinglijn ontwerpen en creëren. Ze pimpen kringloop-kleding tot hippe kledingstukken, schrijven een businessplan, werken aan online en offline communicatie.

 

Hun collectie verkopen ze voor een goed doel in een pop-up shop. Hierbij worden ze gecoacht door échte mode-ontwerpers, stylisten, marketing professionals en persoonlijke coaches.

2. Bouw een robot-assistent

Jongeren gefascineerd door robots en artificiële intelligentie gaan aan de slag met bouten, chips en software. Ze bouwen en programmeren. Ze leren hoe ze meerwaarde creëren om hierrond een hele business case uit te werken.

 

Op de laatste dag van het ondernemerskamp beoordeelt een professionele jury die bestaat uit experts van Technopolis, de Cronos Groep en The Argonauts hun case en presentatie.

 

Wil u nog meer interessante kampen ontdekken die kinderen leren ondernemen? Check dan ook eens bij:

 

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook