Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Businessbytes

Telenet wint Palo Alto Networks 'Excellence in Support EMEA Award'

 
 
 
 

Om een totale beveiligingsoplossing aan te bieden, doet Telenet Business een beroep op prominente spelers uit de sector. Zo werken we al vele jaren nauw samen met Palo Alto Networks. In oktober kregen we als enige Authorized Support Partner de prestigieuze EMEA Award overhandigd. Een mooie erkenning, bovenop de ‘elitestatus’ die we als Authorized Support Center al hadden.

Onze continue inzet en streven naar kwaliteit werd op de Palo Alto Networks Partner Conference in Barcelona bekroond met de prestigieuze 'Excellence in Support EMEA Award'. Dat maakt van ons het beste Support Center in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Een gegarandeerde Palo Alto Networks-expertise, snelle responstijden en continuïteit in de dienstverlening waren onder meer doorslaggevende factoren.

 

De award kwam bovenop de Palo Alto Networks 'ASC Elite Status' (Authorized Support Centers), die we in augustus in ontvangst mochten nemen. Op vlak van security support, hebben we als enige partner in België die elitestatus. Van alle ASC's wereldwijd zijn er maar 18 partners die de erkenning krijgen. Een mooie verwezenlijking als je weet dat Palo Alto Networks in Europa, het Midden-Oosten en Afrika alleen al 85 partners heeft.

 

De status is niet alleen een mooie erkenning voor het Telenet Security Support-team, maar het brengt ook extra voordelen met zich mee voor onze klanten. Zij kunnen vanaf nu genieten van een directe escalatie naar senior support experts van Palo Alto Networks.

 

Telenet is thuis in firewalling, antispam en antivirus, malwaredetectie, pentests, auditing, vulnerability scanning en meer. Onze insteek voor beveiliging is eenvoudig: we promoten geen producten, maar gaan partnerships aan in functie van wat onze klanten nodig hebben.

Ontdek hoe we uw ICT en informatie beveiligen

Over Palo Alto Networks

Palo Alto Networks ontwikkelde de eerste next generation firewall met een hoogperformante single-pass engine. Het bedrijf blijft ook vandaag zeer vooruitstrevende, geïntegreerde beveiligingsoplossingen aanbieden. In 2013 plaatste technologieconsultant Gartner Palo Alto Networks dan ook opnieuw bij de leiders in zijn Magic Quadrant for Enterprise Firewalls.

 
 

Andere artikels

 
 
 
 

Bekijk ook

 • Giganetwerk

  Telenet Business biedt uw zaak het meest stabiele internet en steeds genoeg bandbreedte. Vandaag en morgen. Welkom op het giganetwerk van de toekomst!

  lees meer
 • Ontdek B-FLEET: het mobiele aanbod voor kmo’s en grote bedrijven

  Een tariefplan op maat. Handig, want ook binnen uw bedrijf heeft elke werknemer ongetwijfeld zijn eigen bel-, sms- en surfgedrag.

  lees meer
 • Peter Hinssen over ‘de kracht van het netwerk’

  Peter Hinssen maant bedrijven aan om zich meer als netwerk te gaan gedragen en technologie meer als een strategisch wapen in te zetten...

  lees meer
 
 
 
 
 
 
data-overlay-scroll-enable="false"