Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Telenet nodigt u en uw gezin uit in de digitale wereld op De Digitale Duik

 
 
 
 

Een gratis en groots festival over de digitale wereld voor gezinnen met kinderen, dat is De Digitale Duik van Telenet. U komt toch ook?

We leven in geweldige tijden, en dat hebben we deels te danken aan alle digitale mogelijkheden van vandaag. En dankzij digitaal zal het leven blijven evolueren. Wie weet welke rol tv's, computers en smartphones zullen spelen in ons leven over een paar jaar.

Het is dus belangrijker dan ooit dat iedereen mee is met de evolutie van digitaal. En zeker degenen die nog moeten beginnen aan hun geweldige tijden: de kinderen die voor het eerst zelfstandig digitaal gaan.

Daarom nodigt Telenet u uit op De Digitale Duik: een groots digitaal festival met de nieuwste trends op vlak van technologie en internet, in de Schorre in Boom.

Uw kinderen kunnen er leren coderen, maar ook veilig online bankieren, ze kunnen er met drones vliegen, Youtube-sterren ontmoeten, een échte digitale duik nemen door van een spectaculaire digitale glijbaan te glijden … en nog veel meer.
Bovendien werken we voor de invulling van De Digitale Duik samen met enkele toonaangevende partners waaronder Ketnet, MNM, Mediawijs, Gezinsbond, Kayzr, Playstation, KBC, Coderdojo, Cubzz, Sorobot, Lego, Noordzee Drones, DJ School, 3DI en Technopolis.

Ontdek samen met uw kinderen welke onwaarschijnlijke dingen ze kunnen doen met de digitale mogelijkheden van vandaag én morgen, kom er te weten hoe u hen kan leren om er veilig en bewust mee om te gaan en beleef samen een overgetelijke dag.

De Digitale Duik gaat door van 15 tot 17 september in de Schorre in Boom.
Schrijf uw gezin gratis in via telenet.be/digitaleduik

Bekijk ook

 • 4 tips die wél werken tegen digitale stress

  De drukte na de zomer neemt weer toe? Het aantal mails en berichten rijst weer de pan uit? Wees de digitale stress voor en profiteer van deze tips.

  lees meer
 • Op zoek naar een opleiding Facebook, Google of video? Check deze workshops

  Tijdens de workshops van I Like Media leert u tools als Facebook, Google Analytics en Instagram kennen én gebruiken.

  lees meer
 • Verse vis online verkopen? Kan dat?

  Als zelfs verse vis online verkocht wordt… Waarom dan niet uw product of dienst? De digitale visboeren Andy en Joeri zetten u op weg.

  lees meer