Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Startup Salesflare klaar om de wereld te veroveren vanuit Telenet Idealabs

 
 
 
 

Als u twee rasechte ondernemers bij elkaar zet, krijgt u vuurwerk. Dat bewijzen Jeroen Corthout en Lieven Janssen, oprichters van de jonge startup Salesflare. Met de ondersteuning van Telenet Idealabs zijn ze vastbesloten om van hun bedrijf een succesverhaal te maken.

Salesflare kan het best omschreven worden als een multichannel communicatieplatform voor verkopers. Jeroen Corthout, mede-oprichter: “Terwijl een klassieke CRM-toepassing vooral gebouwd is om data te structureren, vertrekt Salesflare vanuit de communicatiestromen zelf om verkopers te helpen om leads op te volgen tijdens de ganse commerciële cyclus, over alle kanalen heen.”

Vandaag timmert Salesflare verder aan de weg, onder begeleiding van Telenet Idealabs: “Je wordt door Idealabs actief begeleid en je leert een aantal zaken op een nog professionelere manier aan te pakken, bijvoorbeeld hoe je systematisch klanten moet interviewen rond je product.”

Het product is zo goed als klaar. De ondernemers kunnen nu al hun aandacht richten op de commercialisatie; een aantal contacten met grote bedrijven zijn alvast veelbelovend.


De omkadering die Idealabs biedt, met partners zoals Deloitte, Acerta en Telenet, biedt volgens Jeroen Corthout een grote meerwaarde voor een jonge startup. “Wij hoeven ons niet te bekommeren om praktische zaken zoals kantoorruimte, boekhouding, ICT-infrastructuur, enzovoort. Idealabs zorgt ervoor. Al onze aandacht kan dus gaan naar de groei van onze business!”, stelt hij tot besluit.

The Narrative | a day in the life of Salesflare | Telenet Idealabs

 

Ontdek Salesflare

Bezoek Telenet Idealabs

 
 
 
 
 
 
data-overlay-scroll-enable="false"