Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Sociale media voor uw onderneming? Geen boeman, wel een opportuniteit!

 
 
 
 

In het nieuwe 'digitale normaal' zijn sociale media niet meer weg te denken uit uw privéleven. Maar kunnen ze wat betekenen voor uw bedrijf? Een thema om over na te denken...

 

Dat sociale media in uw dagelijks leven geen randfenomeen meer vormen, is duidelijk. Maar wat moet u er als ondernemer mee?

We zetten u graag op weg met enkele nuttige tools en links.

Wij helpen u graag om tijd te besparen en productiever te worden in het gebruik van social media. Natuurlijk vindt u online 1.001 applicaties die u kunnen helpen om het maximum te halen uit sociale media, maar welke beantwoorden aan uw verwachtingen? Misschien kunnen wij u een eindje op weg helpen!

Hootsuite - Tweetdeck

Sociale media in de gaten houden en updates van uw pagina's organiseren. Twee tools, die grotendeels gratis werken.

Linkedin: bedrijfspagina

Een bedrijfspagina is een handige tool om uw werknemers online samen te brengen en te vertellen wie u bent en wat u doet. Wist u trouwens dat u (gratis) 3 banners kan plaatsen bij de opsomming van uw producten + deze uitvoerig kan omschrijven? Net als een persoonlijke account, kan u bovendien updates delen met uw followers.

Blogger

Blogger is een gratis service van Google die individuele gebruikers in staat stelt een weblog bij te houden.

Bitly url-verkorter

Handig om een lange weblink te verkorten en te delen op social media, maar ook om QR-codes minder ingewikkeld te maken, in e-mail campagnes een koppeling te plaatsen naar uw landing pages... . Wist u dat u bovendien het aantal clicks kan meten op de link?

Storify

Leuke tool om, na een campagne op sociale media, een verhaal in elkaar te steken, met tweets, videos,... vanuit YouTube, Twitter, Facebook...met uw eigen titels en commentaar erbij, om bijvoorbeeld te presenteren aan het salesteam, de raad van bestuur,...

Social Crawlytics

Gratis tool, met login via uw Twitter Account, om te volgen hoe goed uw website scoort op de sociale media. Na het inloggen, hebt u enkele credits. Dankzij een post op Twitter, krijgt u 800 credits.

Verder nog enkele experts die u zeker verder kunnen helpen en waar u terecht kan voor meer gespecialiseerde informatie over het onderwerp:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
data-overlay-scroll-enable="false"