Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Waarom de nieuwe iPhone u sneller en gemakkelijker laat werken

 
 

Drie nieuwe iPhones lanceert Apple: de iPhone XR, iPhone XS en iPhone XS Max. Waarom werkt u vlotter met deze smartphones? Wij lijsten 7 redenen op.

De upgrade van de iPhone en het besturingssysteem zorgen ervoor dat u gemakkelijker en sneller mobiel werkt. Zo gaat u overal en altijd vlot aan de slag. De nieuwe toestellen bieden tevens meer opties om uw balans werk-privé beter in evenwicht te brengen.

 

Ontdek hieronder de nieuwste features van iPhone en iOS 12.

 1. Reden 1: sneller werken
  Eén van de geneugten van een nieuw toestel? De fabelachtige snelheid. Dat is nu niet anders. De slimmere, bionische chip in de iPhone is gemaakt met een 7 nanometer-processor. Deze is krachtiger en energiezuiniger. De GPU met vier kernen is tot maar liefst 50% sneller.

 2. Reden 2: batterij gaat langer mee
  U werkt niet alleen sneller, maar ook langer mobiel. Apple garandeert dat de batterij 30 minuten langer meegaat bij een iPhone XS en 90 minuten langer bij een iPhone XS Max in vergelijking met de iPhone X.

 3. Reden 3: sneller opladen
  Bovendien zijn de nieuwste iPhones krasbestendiger. Ze gebruiken het meest duurzame glas ooit in een iPhone. De glazen achterkant garandeert tegelijk dat u ze sneller draadloos kan opladen.

 4. Reden 4: groter scherm
  Alle nieuwe iPhones hebben een scherm van 5,8-inch of groter, tot 6,5-inch voor de iPhone XS Max. Het vrijwel randloze scherm is klaar voor intensiever gebruik. Of is het andersom? Onderzoek concludeert immers dat mensen met een groter scherm hun smartphone intensiever gebruiken.

 5. Reden 5: twee simkaarten
  Dankzij een tweede ingebouwde e-simkaart worden twee telefoonnummers op één toestel mogelijk. In tegenstelling tot bestaande smartphones met twee simkaarten, kunnen de twee telefoonnummers op iPhone tegelijkertijd actief zijn. Dat is handig om bijvoorbeeld uw vast en mobiel nummer te combineren. Voorlopig is de technologie nog maar in 10 landen beschikbaar.

 6. Reden 6: stof- en waterbestendig
  Rond de stof- en waterbestendigheid is altijd veel te doen. Nu hoeft u met de nieuwe modellen nog steeds niet te gaan zwemmen - of toch niet te lang -, maar bellen, whatsappen en surfen tijdens een fikse regenbui kan zeker. De iPhone overleeft maximaal tot 30 minuten in water van 2 meter diep. Tevens voorkomt de behuizing dat er stof binnendringt.

 7. Reden 7: ook oudere toestellen sneller
  Apple lanceert tegelijkertijd het nieuwe besturingssysteem iOS 12. Eens u uw oudere iPhone updatet, werkt ook u sneller. De camera-app zou zelfs 70% sneller openen. Andere interessante functies zijn:

  • de bedtijdmodus waardoor u voortaan ongestoord slaapt,
  • de schermtijd waarmee u beperkingen op uw smartphonegebruik instelt,
  • AppleCar die ook niet-Apple-apps zoals Waze toestaat,
  • beter zicht op het batterijverbruik,
  • automatische updates worden mogelijk.

 

Meer details over iOS 12 en de nieuwe iPhone XR, XS en XS Max leest u op iCulture en iPhoned.be. Dat zijn meteen ook de bronnen van ons artikel.

Meer over iPhone en andere smartphones

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook