Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Samen (digitaal) ondernemen doen we met onze Telenet Business Partners

 
 

Liefst 11 Business Partners vielen één of meerdere keren in de prijzen tijdens de jaarlijkse Telenet Business Partner Awards. Een sfeervol kader, een interactief programma en een smakelijk netwerkmoment vormden de geschikte ingrediënten voor een geslaagde avond. 

Voor deze editie reden we met z’n allen richting de Oost-Vlaamse hoofdstad Gent. Een centrale ligging voor de ruim 100 Partners die Telenet Business in de bloemetjes wilde zetten. Na de gebruikelijke terug- en vooruitblik werd er dit keer een soort van speeddating georganiseerd. In kleine groepen werden vijf thema’s persoonlijk toegelicht door de Telenet Business-experten ter zake. Die interactieve setting zorgde voor interessante inzichten en maakte dat iedereen rond de tafel zijn idee kon delen.

Traditioneel volgde na het ‘officiële’ het ‘ceremoniële’ gedeelte, waar TP Connections – net als vorig jaar – drie awards wegkaapte voor de neus van de concullega’s. Hierbij zetten we de winnaars, runner ups en bronzen medailles op een rijtje:

  1ste 2de 3de
Beste Expert Partner 2017 TP Connections Screen Services Jane & Jameson
Beste Retailer 2017 Delanghe   Computer Checkpoint        GSI  
Beste Winkelpunt 2017 JFK   PCS Knokke Autosoft
Beste Telefonie Partner 2017      TP Connections           Jane & Jameson Computer
Checkpoint
Beste Internet Partner 2017 TP Connections Delanghe JSM
Communications   
Beste Nieuwkomer 2017 JFE Telecom    
Snelste Groeier 2017 Jane and Jameson    

En dan was het tijd om de hongerigen te spijzen en de dorstigen te laven. Een heerlijk walking buffet werd net iets aantrekkelijker gemaakt door een gin tonic bar. Bij het dessert was er ruimte voor een lekkere koffie, met wifi-logo. Naar huis gingen de Telenet Business Partners met wat leesvoer.

Tot volgend jaar!

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook