Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Onmisbare apps voor slimmer werken

 
 
 
 

U spendeert een groot deel van de dag online, zowel op kantoor als thuis, onderweg en bij klanten. Onderweg hoeft u niet meer te zeulen met een zware laptop waarvan de batterij in het beste geval slechts drie uur meegaat - gelukkig maar! Er bestaan honderden professionele apps voor tablets en smartphones die u kunnen helpen om productiever te werken, waar u zich ook bevindt!

 

U bent een fervente smartphone- of tabletgebruiker ? Proficiat ! U heeft duizenden apps ter beschikking om een boost te geven aan uw productiviteit - en als het kan even te ontspannen - wanneer u onderweg bent. Wij kozen voor u en uw mobiele medewerkers enkele nuttige apps uit.

Met de juiste mensen samenwerken om het werk gedaan te krijgen: het is niet eenvoudig in onze snelle wereld waarin iedereen voortdurend onderweg is. Met Microsoft Lync houdt u op een makkelijke manier online vergaderingen: dankzij HD-video, gedeelde schermen en realtime notities kan u optimaal samenwerken. Wist u trouwens dat Microsoft Lync inbegrepen is in een Telenet Microsoft 365-abonnement?

Evernote kan u nog het best vergelijken met uw tweede geheugen. U gebruikt de app om nota’s te nemen, maar dropt er ook PDF-bestanden om ze later gemakkelijker terug te vinden... Evernote gebruikt u voor alles wat u wil onthouden of neerpennen, maar niet meteen op uw harddisk kan of wil bewaren!

Microsoft OneDrive (voorheen SkyDrive) is een app voor het veilig online bewaren en opvragen van al uw documenten. Maar nog belangrijker: verschillende mensen kunnen online samenwerken aan documenten. OneDrive werkt niet alleen op PC's, maar ook op Mac, iOS en Android. Maar Microsoft zou Microsoft niet zijn, als OneDrive niet uitstekend zou integreren met vertrouwde Office-toepassingen. Met deze 6 tips haalt u alvast het meeste uit Microsoft OneDrive.

Heeft u een afspraak met een klant en bent u op zoek naar sushi in Leuven, gastronomie in Antwerpen of een Italiaans restaurant in Brussel? Met de app van Resto.be heeft u de grootste restaurantwebsite van België steeds bij de hand! Bovendien laat u zich bij uw keuze inspireren door meer dan 45.000 beoordelingen van andere restaurantbezoekers!

Een gezonde geest in een gezond lichaam... ontspanning moet er ook zijn! Waarom uzelf niet extra motiveren wanneer u gaat joggen? RunKeeper is een gratis app die niet alleen op een digitale kaart bijhoudt welk parcours u heeft afgelegd, maar ook hoe snel u gelopen heeft en hoeveel calorieën u heeft verbruikt.

Benieuwd naar nog meer nuttige apps om een boost te geven aan uw productiviteit? Op deze site vindt u 100 tools, tips en tricks.

 
 
 
 
 
 
 
 
data-overlay-scroll-enable="false"