Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Onderneemster Anne Cox in de bloemetjes na 1000e bezoek De Digitale Versnelling

 
 
 
 

U wenst meer likes op Facebook? U weet niet goed hoe te starten met een nieuwsbrief? U wil tijd winnen door digitalisering? Dat kan. De Digitale Versnelling zette al 1000 ondernemers gratis op weg.

 

Een digitale consultant inhuren is voor veel zelfstandigen een (te) grote stap. Met De Digitale Versnelling willen we digitale expertise toegankelijker maken door gratis sessies aan te bieden. En met succes! Al 1000 kleine ondernemers lieten zich het afgelopen jaar inspireren en helpen door 15 experts in sociale media, e-mailmarketing, websites, infrastructuur, enz.

1000ste onderneming digitaal versneld

Ann Cox van Ann Cox Glass Jewelry was de 1000ste ondernemer die een digitaal expert over de vloer kreeg. Daarom werd Ann letterlijk in de bloemetjes gezet.
“Ik ben al jaren actief op Facebook”, zegt Ann. “Hierbij merk ik dat het moeilijk is om een groot bereik te creëren. Ik deed wel al enkele advertentiecampagnes, maar de juiste doelgroep bereiken is niet altijd eenvoudig. De Digitale Versnelling leek me dan ook de uitgelezen kans om hier over bij te leren.

Sterk digitaal ondernemen

Het project van Telenet Business wil in de eerste plaats Vlaamse zelfstandigen sterker digitaal laten ondernemen. Dit naar aanleiding van een Gfk-onderzoek waaruit blijkt dat slechts 44% van de Vlaamse zelfstandigen een Facebookpagina heeft, 78% gewoon zijn gevoel volgt en 41% enkel aanwezig is op sociale media omdat hun concurrenten dat ook zijn.

Boek ook uw gratis afspraak

Ook u kan uw zaak digitaal versnellen door een gratis afspraak te maken of door u in te schrijven op onze nieuwsbrief boordevol handige tips voor uw zaak.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook

 • Ondernemers bereikten samen 5,7 miljoen klanten.

  In december zetteTelenet Business 200 ondernemers gratis in de kijker met de actie

  lees meer
 • REDIRECT - Mis deze 6 IT-trends voor zelfstandigen en kleine ondernemers niet in 2018

  De evoluties op het vlak van IT gaan ook in 2018 razendsnel. Welke IT-trends mag u niet missen dit jaar?

  lees meer
 • 5 voordelen van digitaal factureren

  Stuurt u nog facturen per post naar uw klanten? Dit kan efficiënter.

  lees meer