Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Oplossingen

Mobile Employee Plan: mobiele abonnementen voor uw werknemers

 
 
 
 

Alle bedrijven krijgen de volgende jaren te maken met nieuwe manieren van werken. Voor de jongere generaties is werken op afstand bijvoorbeeld al heel gewoon. Ze willen altijd en overal aan de slag kunnen, en liefst met de devices waar ze zelf voor gekozen hebben. Ook willen ze hun werk en privéleven beter op mekaar afstemmen. Telenet speelt op deze behoeften in, onder meer met het Mobile Employee Plan.

Mobile Employee Plan is de makkelijkste manier om mobiele telefonie aan uw werknemers aan te bieden. U bepaalt een mobiel budget voor elk van uw werknemers en vervolgens kiezen zij zelf een abonnement uit het Telenet-aanbod. Dat kan KING, KING Supersize en KONG zijn. Ook kunnen ze profiteren van alle lopende promoties.

Administratie en beheer zijn eenvoudig

In een handige webtool registreert u de maandelijkse bijdrage voor elke werknemer of functiecategorie. Veel meer hoeft u niet te doen. Een Account Manager die veel belt, geeft u bijvoorbeeld een budget van 40 euro, een technicus die minder vaak telefoneert een budget van 20 euro. U bepaalt zelf de bijdrage. Ze hoeft niet identiek te zijn aan de prijs van onze mobiele abonnementen.

"U bepaalt een budget voor elk van uw werknemers en vervolgens kiezen zij zelf een abonnement uit het Telenet-aanbod."

Financieel transparant

Fijn voor uw werknemers is dat ze, in vergelijking met klassieke bedrijfsabonnementen, veel belminuten, sms'en en datavolume krijgen. En voor uw bedrijf komen alle vaste bijdragen samen op één factuur. Verbruiken werknemers méér dan hun vastgelegde budget, dan krijgen ze die kosten automatisch privé aangerekend. Dit meerverbruik wordt tegen zeer aantrekkelijke tarieven aangerekend.

Telenet Incentive Plan

Mobile Employee Plan maakt deel uit van Telenet Incentive Plan, onze fiscaal voordelige telecompakketten om werknemers thuis ook supersnel internet aan te bieden. De btw is ook aftrekbaar.

 
 

Andere artikels

 
 
 
 

Bekijk ook

 • Telenet wint Palo Alto Networks ‘Excellence in Support EMEA Award’

  Om een totale beveiligingsoplossing aan te bieden, doet Telenet Business een beroep op prominente spelers uit de sector...

  lees meer
 • Peter Hinssen over ‘de kracht van het netwerk’

  Peter Hinssen maant bedrijven aan om zich meer als netwerk te gaan gedragen en technologie meer als een strategisch wapen in te zetten...

  lees meer
 • Telenet breidt zijn Business Highway uit

  "We streven naar een footprint op de professionele markt die vergelijkbaar is met die op de residentiële markt"

  lees meer
 
 
 
 
 
 
data-overlay-scroll-enable="false"