Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Met glasvezel én coax naar de toekomst

 
 
 
 

De digitalisering biedt bedrijven tal van opportuniteiten. Zo werken we alsmaar meer online, waar en wanneer dan ook. Dat zorgt niet alleen voor een enorme efficiëntiewinst, het doet ons dataverbruik elke 18 maanden verdubbelen. Uw connectiviteit moet dat aankunnen.

 
 

Sommige breedbandtechnologieën hebben hun technische limieten bereikt en zijn niet meer opgewassen tegen het toenemende datavolume. Dit is alvast niet zo met coax. Glasvezel en coax daarentegen zijn zelfs twee gelijkwaardige technologieën, waarmee uw bedrijf klaar is voor het digitale tijdperk.

1. Klaar voor de toekomst, zónder graafwerken

Ons hybride glasvezel-coaxnetwerk is van meet af aan gebouwd op groei. Het is geen verouderde technologie en moet dus niet vervangen worden. Het Telenet-netwerk groeit makkelijk mee met uw behoeften, er zijn geen graaf- of boorwerken nodig die een impact op uw business kunnen hebben.

2. Meer bandbreedte dan u op kan, vandaag én morgen

Tests van Ookla, de internationale autoriteit op vlak van breedbandtesten, tonen dat Telenet op nationaal gebied de snelste2 is. Zo surft u vandaag al tot 500 Mbps1 met onze internetdiensten op coax en meerdere gigabits met glasvezel. Telenet investeert vandaag in zijn netwerk om in de loop van 2019 via coax zelfs snelheden van 1 Gbps en meer mogelijk te maken. En daar stopt het niet mee. De technologie is klaar om in de toekomst verschillende Gbps aan te bieden. Zo versluizen we moeiteloos het stijgende dataverbruik.

3. Zo goed als overal aanwezig

Met ons netwerk zijn we vandaag zo goed als overal aanwezig. En als we de surfsnelheid optrekken, dan is die meteen beschikbaar op het hele Telenet-grondgebied. Verhuis- of uitbreidingsplannen? Geen probleem, want ons netwerk is overal even straf.

4. Superbetrouwbaar en met de hoogste stabiliteit

Bij Telenet gebruiken we redundante netwerkelementen en kunnen we maar liefst 3 toegangstechnologieën combineren om een nóg hogere betrouwbaarheid te verzekeren: hoogwaardige glasvezel, supersnelle coax  en 4G LTE.

5. Échte service- en herstelgaranties

Niet alleen grote bedrijven, ook kmo’s krijgen bij Telenet échte SLA’s, bijvoorbeeld bij Corporate Fibernet. Onze service- en herstelgaranties staan zwart op wit, zo krijgen kmo’s de service die ze nodig hebben. Geen beloftes, maar harde verbintenissen en desnoods een financiële vergoeding. Verlies ook dat niet uit het oog bij de keuze van uw connectiviteit.

Kortom, u zit zowel vandaag als in de toekomst goed bij Telenet. Voor meer informatie, surf naar telenet.be/giganetwerk.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook

 
 
 
 

1De vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). telenet.be/business/internetsnelheid