Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Met deze 5 marketingtrends van 2018 scoort u ook volgend jaar

 
 
 
 

Nooit kon u zo interactief aan marketing doen als in het nieuwe jaar. Grijp uw kans. Speel in op deze 5 marketingtrends van 2018.

 

Deze trends bieden de kans om uw zaak nog beter te promoten in het nieuwe jaar. Met welke marketingtrend gaat u aan de slag in 2018?

#1. Tijdelijke content op sociale media

Exclusiviteit en schaarste doen het ook goed in 2018. Hierin staat ons wel iets nieuw te wachten: tijdelijke content op sociale media. Ephemeral content, zoals het heet. Deze content verdwijnt na een tijdje, zoals op Snapchat en Google Berichten.
Wat zet u tijdelijk online?

#2. Zoeken met stemcommando’s

Lernout & Hauspie waren hun tijd ver vooruit. Nu pas lijkt spraaksoftware echt door te breken. Specialisten verwachten dat we 50% van de zoekopdrachten in 2020 met de stem ingeven. In 2018 zetten we al een flinke stap naar dit cijfer.
Zijn uw keywords aangepast aan het spraakgestuurd zoeken?

#3. Video heerst

Ook tegen 2020 zijn video’s goed voor 80% van de content die consumenten bekijken op internet. In 2018 neemt video nog nadrukkelijker de lead. Of anders verwoord: video wordt mainstream.
Hoe scoort u met video?

#4. Chatbots creëren interactie

“Hallo, hoe kan ik u helpen?” In 2018 popt deze vraag steeds vaker op wanneer u een website bezoekt. Automatische chatbots treden zo rechtstreeks in gesprek met potentiële klanten. Pas wanneer de vragen van klanten specifiek worden, nemen de medewerkers van de klantendienst het over.
Welke oplossing voor een live chat kiest u?

#5. LinkedIn voor B2B-marketing

LinkedIn, dat ooit een verzameling was van zakelijke profielen, wordt hét sociale medium om B2B-marketing op te doen, zegt onder meer Entrepreneur.
Uw bedrijfsprofiel al aangescherpt?

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook