Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Kent u de echte verschillen tussen de iPhone XR, XS, XS Max en iPhone 8?

Apple lanceerde op korte tijd 4 verschillende iPhones: de XR, XS, XS Max en iPhone 8. Kent u de verschillen nog? Nee? U bent zeker niet de enige. In dit artikel brengen we duidelijkheid.

 
 

iPhone 8: vertrouwde generatie verbeterd

Het design van de iPhone 8 laat meteen zien dat het tot de vertrouwde generatie iPhones behoort. Boven- en onderaan hebt u nog de herkenbare witte of zwarte balk rond het scherm. Niettemin is het een prima toestel in klein formaat met twee camera’s op de rug, een Retina HD-display en de A11 Bionic-chip. U kan de iPhone 8 draadloos opladen. Het toestel is tevens geoptimaliseerd voor augmented reality. Ideaal voor wie gehecht is aan de ronde knop met Touch ID onderaan. De prijs start vanaf 689 euro.

iPhone XR: beste prijs-kwaliteit

De iPhone XR is met een prijs vanaf 859 euro de goedkoopste van de nieuwe generatie iPhones. Dat merkt u een beetje aan het scherm (lcd in plaats van oled) en aan de enkele camera op de achterkant. Al zijn dit eigenlijk geen nadelen. Zeker omdat deze smartphone even goed presteert als zijn duurdere broers. De XR heeft dezelfde processor, camera en Face ID-gezichtsherkenning als de XS en XS Max. Met een scherm van 6,1 inch zit hij qua formaat net tussen deze modellen.

 

Voordelen: de lagere prijs, langere batterijduur en het ruimere kleurenpallet ten opzichte van de XS en XS Max.

iPhone XS: kleinste maar knapste scherm

De iPhone XS is met een schermgrootte van 5,8 inch de kleinste van de nieuwe toestellen. Verder is hij even superieur als de XS Max. Hij heeft een beter scherm dan de XR, met meer pixels en contrast. Dankzij zijn waterbestendigheid tot op 2 m diepte neemt u hem een meter dieper mee onder water. Qua design vallen de twee camera’s op de rug op en de betere fotokwaliteit die u hiermee krijgt.

 

Nadelen: de kortere batterijduur ten opzichte van de XR en XS Max. En de prijs die vlot boven de 1.100 euro gaat.

iPhone XS Max: de grootste

Wie de grootste wil hebben, hoeft niet te twijfelen. Het scherm van de XS Max meet maar liefst 6,5 inch, ofwel 20% groter dan de XS. Hierdoor worden twee kolommen op het scherm mogelijk. Net zoals de XS zet de XS Max sterke prestaties neer, ideaal om overal en altijd mobiel te werken. 

 

Nadeel: de prijs. De grootste is de duurste met een prijs boven de 1.200 euro.

Meer Inspiratie

 
 
 
 

Inspiratie