Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Expert Kristof Verheyden over De Digitale Versnelling

"Heerlijk om zelfstandigen na 2 uur gratis consulting met een oplossing achter te laten"

Online adverteren is niet zo vanzelfsprekend voor elke zelfstandige. Nochtans kan een kleine introductie al een wereld van verschil maken. Dat merkt freelance digital marketing consultant Kristof Verheyden elke keer opnieuw wanneer hij voor De Digitale Versnelling ondernemers gratis consulteert. "Heel tof om zelfstandigen zo concreet te helpen."

 
 

Twee uur, meer heeft digitale expert Kristof Verheyden niet nodig om zelfstandigen achter te laten met specifieke oplossingen. En dat nog gratis ook. In juli bezocht Kristof voor De Digitale Versnelling van Telenet Business 18 zelfstandigen die meer willen weten over adverteren op Facebook en Google. "Soms zetten we zelf al een eerste advertentie online. Ja, het kan snel gaan."

Van cateraar tot masseur, iedereen kan het

Online adverteren lijkt ingewikkeld, maar met enkele uren advies op maat kan Kristof elke zelfstandige al heel ver op weg helpen.

 

"Ik werk meestal Google-strategieën uit voor grote merken. Dan zijn dit heel andere opdrachten. Hier staan de ondernemers vaak aan het begin van hun digitaal avontuur. Of ze hebben al wat meer ervaring en willen hun werk eens laten nakijken door een specialist." Het niveau van ervaring speelt dus geen rol voor de bezoeken van De Digitale Versnelling. "Het enige obstakel waar ik vaak op stoot, is een vergeten wachtwoord."

 

Niet enkel de ervaring kan heel uitlopend zijn, maar ook de sectoren. Zo hielp Kristof o.a. een webshop die truffels verkoopt, een architectenbureau, een interimkantoor, schoonheidssalon, massagetherapeute en een aannemer.

Scoren op Facebook

Sociale media is een onderwerp dat veel terugkomt in de sessies. Iedereen wil scoren op Facebook maar weet vaak niet waar te beginnen. Kristof legt hen uit welke media er bestaan en wat hun mogelijkheden zijn. "Heel tof om concreet iets bij te brengen. En nog belangrijker: de ondernemer zet een stap vooruit ten opzichte van zijn of haar concurrenten!"

 

Als afsluiter nog een tip voor elke zelfstandige: adverteren op Facebook is niet duur, dus probeer het zelf zeker eens uit. "Zo kan u al met 1 tot 2 euro per dag op Facebook adverteren. Het is bovendien eenvoudig en u kan heel gericht mikken op het publiek dat u wil bereiken."

Wil u uw zaak ook digitaal laten groeien met de hulp van Kristof of één van onze andere experten? Boek nu snel uw gratis sessie via De Digitale Versnelling.

Meer Inspiratie

 
 
 
 

Inspiratie

  • Bram Vermeersch Styling

    Bram wou zijn eigen zaak en website meer leven in blazen. Hij riep hiervoor de hulp in van De Digitale Versnelling.

    lees meer