Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Niet te missen!
ICT Nspire 2018 inspiratiedag
voor ICT experts

 
 

Bent u ook steeds op zoek naar inspiratie die u helpt om op vlak van technologie een voorsprong te nemen op de concurrentie? Plan dan op 25 september ICT Nspire 2018 in uw agenda, want dat is dé inspiratiedag voor bedrijfsleiders en ICT-experts. Ook dit jaar zakken flink wat boeiende sprekers af naar Technopolis in Mechelen.

Tijdens ICT Nspire kijkt ICT-integrator Nextel samen met u vooruit naar de technologische innovaties die uw onderneming doen groeien. Naast keynote speaker Steven Van Belleghem staan nog 15 andere sprekers (van o.a. Bosch, PwC Belgium, Nexuzhealth, UZ Gent, … ) te popelen om u op één namiddag ettelijke jaren vooruit te brengen.

Gebaseerd op uw noden

Zoals u allicht al ervaren hebt, vraagt elke bedrijfsactiviteit om een andere aanpak. Daarom kan u kiezen uit vijf thema’s die gebaseerd zijn op de noden van u en uw collega’s. Rond elk van deze thema’s vinden verschillende sessies of workshops plaats:

 

  1. Voorsprong voor uw klanten
  2. Voorsprong voor uw medewerkers
  3. Voorsprong voor uw organisatie
  4. Voorsprong voor uw datasecurity
  5. Voorsprong voor uw operationele werking

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook

  • MLOZ-IT

    Vincent Collin van MLOZ-IT, de IT-afdeling van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, migreerde op minder dan 6 maanden maar liefst 425 kantoren.

    lees meer