Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Ontdek alles over sociale media, video en andere digitale tools in deze workshops

 
 
 
 

Als ondernemer moet u vandaag meer dan ooit digitaal zijn. Om u op weg te helpen organiseert I Like Media, in samenwerking met de Digitale Versnelling, praktische workshops op vier verschillende locaties (Gent, Oostende, Mechelen en Leuven). Freelance communicatietrainers Elien, Kristof, Pieter, Christophe, Job en Evelien van I Like Media vertellen u alle geheimen van Facebook, Wordpress en LinkedIn. Of leert u liever eenvoudig grafische kunstwerkjes maken en uw eigen video’s monteren? Kortom, veel inspiratie om als ondernemer de digitale wereld te verkennen.

Deze workshops staan alvast voor 2018 op de planning:

Flyers en folders maken met Canva

wo 10/01/2018 (Gent) of wo 16/05/2018 (Oostende)
Deze gratis tool bewijst dat u geen grafisch ontwerper hoeft te zijn om zelf een kwalitatieve flyer, brochure of nieuwsbrief in elkaar te steken.

De kracht van online video

wo 17/01/2018 (Leuven) of wo 18/04/2018 (Mechelen)
Video’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op sociale media als Instagram en Facebook. Ze zijn dan ook het ideale middel om een band op te bouwen met uw doelgroep of klanten. Maar hoe laat u uw video opvallen tussen de andere?

Sociale media inzetten in mijn onderneming

wo 24/01/2018 (Mechelen) of wo 21/03/2018 (Gent)
Hoe kan u sociale media professioneel inzetten om er als onderneming échte resultaten uit te halen? Dat leert u in deze workshop! We bekijken praktisch welke sociale mediakanalen u kan inzetten voor welke doelgroep en boodschap. U leert hoe u efficiënt en doelgericht met sociale media kan omgaan.

Promotie voeren voor uw zaak

wo 31/01/2018 (Oostende)
Er zijn veel manieren om promotie te voeren: pers, flyers, posters, affiches, sociale media, nieuwsbrieven, … maar wat kost het nu en wat is het efficiëntst?

U profileren met LinkedIn

wo 07/02/2018 (Gent)
Als (startende) ondernemer is het vandaag belangrijk om u online te profileren. Via LinkedIn kan u professionele connecties maken en op zoek gaan naar opportuniteiten voor uw onderneming. In deze workshop gaan we praktisch aan de slag met LinkedIn: u zal uw profiel optimaliseren, een goede update leren maken en de mogelijkheden verkennen van een LinkedIn-company page.

Foto’s bewerken met PIXLR (2 avonden)

wo 21/02 + 07/03 2018 (Oostende)
Goede, mooie foto’s worden opgemerkt. In 2 x 3 uur leert u de basiskneepjes met het gratis programma PIXLR. We tonen hoe u uw foto’s kan verbeteren, aanpassen en ludiek bijwerken.

Video maken met uw smartphone

wo 28/2/2018 (Leuven) of wo 23/05/2018 (Mechelen)
Vandaag kan u met eenvoudige middelen uw smartphone omtoveren tot een film- en montagetoestel. In deze hands-on workshop leert u met uw smartphone professionele opnames maken om deze nadien te monteren tot een leuk videoverhaal.

Een contentstrategie en -plan opstellen

wo 14/03/2018 (Mechelen)
Content is king. Maar welke inhoud levert u meer likes op of zorgt ervoor dat mensen doorklikken naar uw website? U leert een contentkalender samenstellen die vormelijk, inhoudelijk én strategisch helemaal juist zit.

Adverteren op Facebook

wo 28/03/2018 (Leuven)
Laat het bereik van uw Facebook-pagina pieken met Facebook-advertenties. Vanaf 5 euro kan u al starten met adverteren. U leert over de mogelijkheden van de advertentiemanager, wat een goede advertentie is en hoe u die zelf gemakkelijk kan opzetten.

Google Analytics voor beginners

wo 25/4/2018 (Oostende)
Hou het verkeer naar en op uw website in de gaten met de gratis software Google Analytics. In deze sessie verkennen we alle basisfuncties en krijgt u antwoorden op vragen als: ‘Hoe installeer ik Analytics op mijn website?’, ‘Wat zijn de meest gelezen artikels op mijn site via Facebook?’ en ‘Op welke pagina haken de meeste mensen af?’

Meer interactie uitlokken op uw Facebookpagina

wo 02/05/2018 (Mechelen) of wo 20/06/2018 (Leuven)
Krijgen uw posts niet genoeg likes en droomt u van meer interactie op uw pagina? In deze praktische sessie leert u hoe u de beste posts voor uw Facebookpagina maakt!

Online wedstrijden organiseren

wo 09/05/2018 (Gent)
Like, share en win! Goed idee voor een online wedstrijd of niet? In deze workshop krijgt u een introductie in het wettelijke kader en de regels van Facebook. U krijgt een pak goede en minder goede voorbeelden op een schoteltje, zodat u in het tweede deel van de avond zelf een wedstrijdconcept kunt uitwerken.

Nieuwsbrieven maken met Mailchimp (3 avonden)

wo 30/05 + 13/06 + 27/06 2018 (Gent)
In deze opleiding leert u stap voor stap sjablonen, mailinglijsten en nieuwsbrieven maken met Mailchimp. We verdiepen ons ook in A/B-tests, inschrijvingsformulieren en statistieken.

Betere webteksten schrijven

wo 06/06/2018 (Leuven)
Een tekst voor een website is iets helemaal anders dan een tekst voor een magzine of folder. In deze praktische workshop leert u wervende titels bedenken, uw webteksten scanbaar maken en denken in multimediale concepten.

Schrijf u nu in voor deze workshops via www.ilikemedia.be/ondernemers . Hier vindt u ook de volledige kalender en meer info terug.
 

Een workshop digitale communicatie, powered by De Digitale Versnelling kost slechts 60 euro. Schrijft u zich in voor 4 workshops, dan is de 5e gratis.

 

Bekijk ook