Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Hoe helemaal gratis werken met Microsoft Office?

 
 
 
 

Wist u dat u ook gratis met Office kan werken? De officiële Word, Excel en PowerPoint zonder kosten? In dit artikel vertellen we hoe.

Microsoft Office, het populairste kantoorpakket ter wereld, heeft sinds kort gratis online apps. Hoe gebruikt u deze als alternatief voor de Word, Excel en PowerPoint die u moet betalen?

Stap 1. Ga online

Ga naar de site van Windows die u gratis toegang geeft tot Office Online-apps. Voor uw tablet of smartphone gaat u naar de Google Play Store of de App Store.

Stap 2. Klik op app

Kies de app van het programma waarmee u wilt werken: Word, Excel, Skype, PowerPoint, E-mail, Agenda,...

Stap 3. Registreer

Registreer u als u nog geen Windows-account hebt.

Stap 4. Meld u aan

Meld u aan met uw Windows-inloggegevens.

Stap 5. Werk ze

Werk zoals u in de gekende programma’s werkt. Enkel wanneer u de meer geavanceerde functies wilt gebruiken, neemt u best een abonnement op Office 365.

De andere oplossing voor wie van alle functies van Microsoft Office 365 op alle toestellen wil genieten? CloudOffice van Telenet, met het volledige kantoorpakket inbegrepen.

Bekijk ook

 • Beter slapen dankzij deze technologie

  Beter slapen, beter werken. Deze technologie helpt u 's nachts in dromenland.

  lees meer
 • Nooit meer wachtwoorden vergeten. 3 oplossingen.

  De twee grootste problemen met paswoorden: telkens weer nieuwe bedenken, en ze veilig onthouden. Met deze oplossingen slaan we twee vliegen in één klap.

  lees meer
 • Nog meer likes op Facebook. 5 tips

  U post nieuwtjes, activiteiten en leuke video's op Facebook? Tevreden met het aantal likes en reacties? Of mag het nog een beetje meer zijn? Ga aan de slag met deze tips.

  lees meer