Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

BusinessBytes

Hoe gaat úw bedrijf om met thuiswerken?

 
 
 
 

Vragen zoals deze beantwoordt u met een bedrijfsbeleid rond het gebruik van smartphone, tablet, BYOD en pc. Hulp nodig? BELTUG stelt een corporate policy voor mobiele werknemers ter beschikking, met aanbevelingen voor uw eigen beleid.

Interessant leesvoer als u worstelt met uitdagingen rond beveiliging, kostcontrole, privéverbruik, thuiswerken, etc.

Waarom een corporate policy voor mobiele werknemers?

Het belang van een corporate policy is niet te onderschatten, zowel voor de werkgever als de werknemer. Door alles duidelijk op papier te zetten, vermijdt u misverstanden of conflicten. Over bijvoorbeeld de bedrijfsgevoelige informatie die op privétoestellen staat.

Handig hulpinstrument

In de corporate policy behandelt BELTUG naast relevante topics ook vragen. Zo gaat er aandacht naast flexdesks en thuiswerk naar bijvoorbeeld stijgend mobiel dataverbruik, en hun impact op communicatietools. Stap voor stap overloopt BELTUG de elementen die zeker in uw corporate policy moeten worden opgenomen. En de mogelijke alternatieven worden onder de loep genomen. Daarnaast doen ze ook praktische aanbevelingen, in de vorm van voorbeeldclausules.

Wil u uw eigen policy op punt stellen en discussies binnen uw bedrijf voorkomen? U kan de paper hier gratis downloaden als Beltug-lid.

BELTUG is met meer dan 1 200 leden de grootste vereniging van ICT-managers van bedrijven en overheidsorganisaties in ons land. De organisatie brengt bedrijven samen om ervaringen uit te wisselen, publiceert aanbevelingen en informeert. BELTUG verdedigt de belangen van de zakelijke ICT-gebruikers bij nationale en internationale overheden.

 
 

Bekijk ook

 
 
 
 
 
 
data-overlay-scroll-enable="false"