Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Heel straf wat deze apps doen!

 
 
 
 

Ook zin om met kerst in die oergezellige tijd van toen te duiken? Met kaarslicht, uitgebreide familiediners en Home Alone op televisie?

Deze kerst geniet u van oude en nieuwe tradities. Zo sluit moderne technologie naadloos aan bij een warme kerst.

 

Deze 4 items maken uw kerst top:

De LuDela-kaars steekt u aan en controleert u met uw smartphone. Heel straf! Er komt geen lucifer aan te pas en toch geeft ze sfeer op de momenten dat u wil. Tegelijkertijd zijn er veiligheidsfuncties ingebouwd die geen enkele klassieke kaars biedt. De LuDela dooft bij hevige wind, bij vallen, bij brandgevaar en wanneer de timer afloopt.

 

Nintendo heeft opnieuw zijn oude Classic-gameconsole uitgebracht. U speelt de klassieke NES-games zoals in uw kindertijd, al liggen snelheden en kwaliteit vandaag veel hoger en ontbreken extra opties niet.

 

De oude televisie van retromedia.nl vervangt uw grote flat screen. Zo brengt u de sfeer van vroeger terug met een toestel dat toch uw huidige filmpjes, muziek, promo's en aankondigingen kan afspelen.

 

Voeg nog het knisperend haardvuur van Noisli.com toe… en daar is uw warme kerst. Zelfs zonder dat u hout moet kappen en eventueel gemixt met andere rustige geluiden. Geen computer in de buurt? Check dan of uw televisie een voorgeprogrammeerde haard heeft..

Bekijk ook

 • 7 redenen waarom de cloud het van uw server wint

  The times they are a-changin', zong een Nobelprijswinnaar Literatuur ooit. Wat zeker geldt voor IT. Laat u uw eigen server nog draaien?

  lees meer
 • Werk langer met MacBook zonder stopcontact

  Een hele dag met een MacBook werken zonder stekker? Het kan met deze drie gouden tips!

  lees meer
 • 5 redenen om te kiezen voor een eigen website?

  Sociale media zijn zo makkelijk en goedkoop dat veel ondernemingen niet meer investeren in een eigen website. Maar is dat wel zo verstandig? Wij geven je 5 goede redenen om toch ook voor een eigen website te kiezen.

  lees meer