Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Gratis wifi op elke
luchthaven… met deze paswoorden

 
 

Zoekt u gratis wifi op luchthavens? Dit artikel geeft u netwerknamen en wachtwoorden van 285 luchthavens. Check hier uw volgende bestemming.

Op luchthavens ziet u vaak gratis wifi in de netwerkinstellingen van uw smartphone verschijnen. Maar waar vindt u het wachtwoord om in te loggen?

Voortaan hoeft u de koffiedame of hostess die in uw buurt aan het werk is niet meer te storen. Check gewoon de Wireless Passwords From Airports And Lounges Around The World-kaart.

Actuele wereldkaart met wachtwoorden

Het wifipaswoord van de Brussels Airlines Lounge of de British Airways Lounge op Brussels Airport? Van de KLM-Lounge op Schiphol? Van Terminal 2 op Heathrow?

Het begon ooit als een verzameling netwerkgegevens gepubliceerd door reiziger, blogger en computertechnicus Anil Polat op zijn blog om slimmer te reizen. Nu is het een uitgebreide, verrassend actuele kaart met paswoorden van 285 luchthavens, waar iedereen kan aan bijdragen.

Check uw bestemming

Check uw bestemming tijdens de voorbereiding van uw volgende reis op de foXnoMad-site of met de WiFox-app voor iPhone (2,29 euro) en Android (2,19 euro).

Zelf bijdragen aan de kaart, wachtwoorden updaten en luchthavens toevoegen? Start via deze link.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook

 • REDIRECT - Mis deze 6 IT-trends voor zelfstandigen en kleine ondernemers niet in 2018

  De evoluties op het vlak van IT gaan ook in 2018 razendsnel. Welke IT-trends mag u niet missen dit jaar?

  lees meer
 • Bel met een glimlach

  Klanten die meteen geholpen worden aan de telefoon, klagen minder en kopen meer. Maar hoe worden uw telefoontjes klantvriendelijker?

  lees meer
 • Ondernemers bereikten samen 5,7 miljoen klanten.

  In december zetteTelenet Business 200 ondernemers gratis in de kijker met de actie

  lees meer