Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Een terugblik op een succesvolle editie van Infosecurity

 
 
 
 

Op woensdag 22 en donderdag 23 maart vond Infosecurity plaats, dé vakbeurs op het vlak van IT-security in ons land. In Paleis 3 van Brussels Expo ontvingen 130 exposanten zo’n 4.000 bezoekers. We blikken terug op een succesvolle editie.

Van demo tot Mechels biertje

Elk jaar staan de beursstanden op Infosecurity in het teken van de nieuwste oplossingen binnen IT-security. Voor Telenet Business is dat niet anders. Velen onder jullie vonden de weg naar onze securitycollega’s en kregen een demo van Check Point, F5 en/of MobileIron. Anderen zagen de beurs als het ideale moment om bij te praten over IT-security, al dan niet met een Mechels biertje. In ieder geval, we zijn blij dat we jullie zo talrijk mochten ontvangen.

Gelaagdheid belangrijker dan ooit

Naast de gebruikelijke beursvloer, was er ook dit jaar weer een breed seminarieprogramma met diverse keynotesessies. Ook Bart Van den Branden, Product Manager Security bij Telenet Business, stond op het podium. Tijdens zijn seminarie zette hij vooral het belang van endpoint security in de kijker. Gelaagdheid in uw security is belangrijker dan ooit. Inzetten op malware behavior, exploit behavior analysis, sandboxing en static analysis genieten daarbij de voorkeur van Bart.

Eens praten over IT-security?

Kon u er niet bij zijn op 22 en 23 maart in Brussels Expo? Wilt u advies of meer informatie? Geen probleem, onze beveiligingsexperts staan u altijd graag te woord. Surf naar telenet.be/security voor meer informatie of om contact op te nemen. En stip 14 en 15 maart 2018 alvast aan in uw agenda. Want dan vindt de volgende editie van Infosecurity plaats.

Bekijk ook

 • Bedrijfstelefonie: zo bespaart u tot 40%

  Met bedrijfstelefonie van Telenet Business wordt telefoneren een pak goedkoper, onafhankelijk van uw type telefooncentrale. U bespaart zelfs tot 40%.

  lees meer
 • Waarom België achterop hinkt in IP-telefonie

  Hoewel ISDN op z’n laatste benen loopt, is het in België vooralsnog wachten op de échte doorbraak

  lees meer
 • Rossel zet zijn ‘mediamorfose’ in alle veiligheid voort

  Rossel is een hoofdrolspeler in de mediawereld. “We willen alle platformen gebruiken om informatie te verspreiden”

  lees meer