Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Een op de vier kmo’s heeft te weinig tijd om digitaal te ondernemen

 
 
 
 

Hoe digitaal is uw zaak? Hebt u een eigen website? Bent u actief op sociale media? Plaatste u al eens een advertentie op Facebook? Ontdek hier hoe digitaal ondernemend Vlaanderen is, wat de grootste obstakels zijn en hoe wij u kunnen helpen om digitaler te worden.

Digitaal Vlaanderen in cijfers
 

Tegenwoordig kan u als ondernemer niet meer zonder een website of Facebookpagina. Toch heeft 34% van de 304 bevraagde ondernemers nog geen van beide. Ontdek hier nog meer digitale cijfers en de redenen waarom ondernemend Vlaanderen niet digitaal is.

Maak een gratis afspraak

 

We bieden met De Digitale Versnelling een antwoord op deze zorgen. De Digitale Versnelling zet gratis digitale experts ter beschikking van zelfstandigen voor een sessie van 2 uur over een digitaal onderwerp naar keuze. Meer te weten komen of een afspraak maken kan u op de website van De Digitale Versnelling. U vindt er trouwens ook tips en tricks over digitaal ondernemen.

Bekijk ook

  • Wordt u met uw zaak het gezicht van onze campagne?

    We zijn op zoek naar enthousiaste zelfstandigen. Zet uw zaak in de kijker met een portret van uw zaak.

    lees meer
  • Boek een expert van De Digitale Versnelling

    Krijg hulp van een lokale expert die samen met u uw zaak digitaler maakt. Telenet Business-klant of niet. Registreer u nog vandaag op digitaleversnelling.be.

    lees meer