Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Zo beveiligt u elk onderdeel van uw
IT-infrastructuur

 
 

Goede beveiliging bestaat uit meerdere lagen. Elk onderdeel van uw IT-infrastructuur heeft dus bescherming nodig. Gelukkig is het niet al te moeilijk om alles van laptops en Office365 tot smartphones hackerproof te maken. Wij helpen u op weg met een handig e-book.

Steeds meer toestellen worden aangesloten op het bedrijfsnetwerk. De beveiliging van laptops en printers hebt u allicht al onder controle, maar hebt u er al aan gedacht dat ook de smartphones van al uw medewerkers voldoende beveiligd moeten zijn? Telenet Security Consultant Willem Janssens: “De gevaren schuilen niet alleen binnenin uw bedrijfsgebouwen, maar in tijden van thuiswerk ook daarbuiten. Bijvoorbeeld een medewerker die tijdens het thuiswerken zijn bestanden bewerkt met Office365 kan ook voor problemen zorgen.”

 

Een goede IT-security is cruciaal voor uw bedrijf, zeker nu Internet of Things (IoT)  aan een opmars bezig is. En de zwakste schakel, dat zijn ‘endpoints’ zoals laptops, smartphones en tablets. Om zeker te zijn dat deze en andere toestellen zo goed mogelijk tegen hackers beschermd zijn, hebben we een e-book opgesteld. Daarin informeren we u over de grootste gevaren en leggen we uit hoe u deze in drie stappen kunt aanpakken.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook

  • Colruyt Group wapent zich tegen DDoS-aanvallen

    "De kost om ons met anti-DDoS te beschermen is slechts een fractie van de mogelijke opbrengst", aldus Wim Derijnck.

    lees meer