Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

De toekomst? In 2020 surfen we al sneller dan ooit!

 
 
 
 

Als zelfstandige en bedrijfsleider werkt u graag van overal. Altijd én vlot. Wel, daarin ondersteunt de toekomst u. Weet u al waaraan u zich mag verwachten?

Nog beter. Nog sneller.
Wist u al dat de toekomst van mobiel internetten en bellen er zo uitziet?

 • Tot 3.800 masten worden in de komende jaren in België aan de glasvezelkabel gekoppeld. Ze worden uitgerust met de nieuwste 4,5G-technologie.
 • De toekomst flitst sneller dan vandaag. Of wat had u gedacht? Gemiddeld surfen we in 2018 tegen 450 Mbit/s. Een jaar later in 2019 ligt deze snelheid nog hoger. Dan kennen we 4G met een snelheid van 800 Mbit/s.
 • Klaar voor de start van 5G in 2020. Deze logische opvolger van 4G haalt snelheden die vandaag duizelingwekkend lijken, maar in de toekomst heel normaal zijn. Volgens eerste testen van Samsung haalt 5G een bereik van 1,25 Gigabit per seconde, of zeker 10 keer sneller dan 4G internet.
 • Wifi blijft een vaste waarde, met nog meer toegangspunten aan hogere snelheden in de toekomst . In België evolueren we naar 1.250 hotspots en 1,4 miljoen homespots. Ook in het buitenland geniet u in de toekomst van fors meer publieke wifi-netwerken.

Telenet investeert 250 miljoen euro in het mobiele netwerk. Weet u graag waar we vandaag al staan? Lees Het beste mobiele netwerk bouwen, zover staan we.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook

 • 10 tips én deze zelftest beschermen u tegen hackers en phishingmails

  “Internetfraude overkomt enkel anderen.” Denkt u dat ook? Dan is het tijd voor een test. Herkent u zelf alle signalen van phishing?

  lees meer
 • Nu ook antwoorden op uw vragen in het vernieuwde Mijn Telenet

  Mijn Telenet zit in een gloednieuw kleedje om het voor u makkelijker en overzichtelijker te maken. Drie dingen om te onthouden.

  lees meer
 • Snel downloaden! Deze 3 apps maken uw werkdag aangenamer

  Aangenaam werken, ondanks de drukte. Wenst u dit ook? In dit artikel stellen we u drie apps voor. Voor meer werkkwaliteit en minder chaos.

  lees meer