Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

De 3 meest gehoorde ergernissen over gratis wifi

 
 
 
 

Klagen uw klanten ook over een slecht wifi-signaal? Over hoe traag het surfen is en dat het paswoord weer zoek is? Ontdek in dit artikel de meest gehoorde ergernissen over gratis wifi.

 

“Heeft het eten gesmaakt”, vraagt u ongetwijfeld aan uw gasten. Maar vraagt u soms: “Is de wifi naar wens?”.

Een interessante vraag. Zeker omdat de meeste klanten hun mening niet spontaan geven. Wel schrijven ze een slechte review, vertellen ze hun vrienden en contacten dat de wifi bij u op niets trekt of gooien ze hun kritiek op Facebook en Twitter.

 

Goede wifi is dan ook een must. 49% van de horeca-uitbaters ondervindt zelfs dat slechte wifi een negatieve impact heeft op z’n business.

 

Leer in dit artikel de 3 meest gehoorde ergernissen over gratis wifi in horeca kennen.
Check meteen hoe uw zaak scoort.

Ergernis 1. Moeilijk inloggen

Uw klanten wensen vlot in te loggen op de wifi in uw horecazaak. Maak daarom het inloggen supersimpel en snel. Er bestaan eenvoudige oplossingen zoals een origineel paswoord, inloggen via Facebook of via een professionele inlogpagina van uw zaak.

Ergernis 2. Onvoldoende bereik

Vaak is het bereik niet in elk hoekje van uw horecazaak even goed. “U zet zich best aan die andere tafel”, adviseert u klanten misschien wanneer ze klagen over onvoldoende bereik.
Test met uw laptop en smartphone zelf even alle tafeltjes in uw café of restaurant. Check de internetsnelheid in alle hoeken van uw hotel met deze speedtest. Waar kan het beter?

Ergernis 3. Traag internet

Internet in uw zaak moet beter zijn dan de 4G op straat. Traag internet zorgt enkel maar voor frustraties.
Hebt u een online dashboard waarmee u de instellingen gemakkelijk optimaliseert? Berekent u de internetnoden van uw zaak juist? Hoeveel mensen surfen er gelijktijdig op uw wifi? Hoe verhoogt u de snelheid?

 

Hoe u deze frustraties wegwerkt en weer positieve reviews scoort?
Lees het artikel Meer omzet en klanten dankzij wifi en informeer naar Wifi Business van Telenet Business. Lekker gemakkelijk.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook