Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Corporate Fibernet: het beste internet voor een
kmo-budget

 
 
 
 

Op 1 april lanceerden we Corporate Fibernet met snelheden van 500/50 Mbps. Ofwel: de hoogste down- en uploadsnelheid op de markt via coax. Ideaal voor kmo’s, want Corporate Fibernet biedt snelheden gelijkaardig aan een glasvezelverbinding voor een prijs die binnen hun budget past. De inbegrepen back-up maakt de verbinding bovendien ultrabetrouwbaar.

Vlot en betrouwbaar internetverkeer is cruciaal voor het succes van uw organisatie. Met het nieuwe Corporate Fibernet genieten uw werknemers nu van snelheden tot 500 Mbps down en 50 Mbps up. Zo kan iedereen tegelijk zonder zorgen de meest geavanceerde toepassingen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan applicaties in de cloud of HD-videoconferencing.

Met zijn ongeziene snelheden en inbegrepen back-up is Corporate Fibernet dé ideale internetoplossing voor kmo’s. Dankzij de back-uplijn valt u nooit zonder internet: bij eventuele problemen met de hoofdlijn wordt er automatisch op de back-uplijn overgeschakeld. Daarbij kan u kiezen voor snelheden tot 70 Mbps down en 10 Mbps up. Kortom, u bent op elk moment verzekerd van een hoogwaardige verbinding.

U geniet bovendien van een service- en herstelgarantie (SLA) en 24/7 ondersteuning van een team ervaren B2B-telecomspecialisten.

Interesse in Corporate Fibernet?

Bekijk ook

 • Bedrijfstelefonie: zo bespaart u tot 40%

  Met bedrijfstelefonie van Telenet Business wordt telefoneren een pak goedkoper, onafhankelijk van uw type telefooncentrale. U bespaart zelfs tot 40%.

  lees meer
 • Een terugblik op een succesvolle editie van Infosecurity

  Op woensdag 22 en donderdag 23 maart vond Infosecurity plaats. We blikken terug op een succesvolle editie.

  lees meer
 • Waarom België achterop hinkt in IP-telefonie

  Hoewel ISDN op z’n laatste benen loopt, is het in België vooralsnog wachten op de échte doorbraak

  lees meer