Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Bundel de kracht van Office 365 met de service van Telenet

 
 
 
 

Telenet heeft na een zorgvuldige studie naar de behoeften van de ondernemers gekozen om een partnership aan te gaan met Microsoft. Micrososft 365 powered by Office 365 is een cloudgebaseerde dienst die garant staat voor een efficiënte samenwerking en een hoge productiviteit binnen uw team, ook al zitten uw medewerkers verspreid over verschillende locaties. Met Microsoft 365 geniet u onder andere van een professioneel e-mailadres en de meest recente versie van Microsoft Office, ook op iPad.

Waar uw mensen ook zijn, online of offline, ze hebben altijd toegang tot en kunnen werken met de meest recente versies van de bestanden en programma’s die ze nodig hebben om hun werk gedaan te krijgen. En dat kan op vrijwel elk apparaat.

 

De programma's zijn de vertrouwde toepassingen die u dagelijks gebruikt (Word, Excel, PowerPoint en OneNote) met nieuwe functies waardoor ze zelfs nog krachtiger zijn. Mooi meegenomen is dat onlangs ook Office for iPad werd gelanceerd. Zo kunt u meteen ook Word, Excel- en PowerPoint-documenten bewerken op uw tablet.

 

Microsoft 365 is een service, zodat u zeer veel waarde voor uw investering krijgt. Lage opstartkosten, lagere IT-kosten om alles draaiende te houden, de flexibiliteit om gebruikers toe te voegen en extra services wanneer u die nodig hebt: dit alles draagt bij aan het rendement dat uw bedrijf nodig heeft om succesvol te zijn. Microsoft 365 biedt ook een intuïtieve beheerconsole, waarmee het eenvoudig kan worden gecontroleerd en beheerd.

 

Afstand is geen probleem. U kunt realtime werken aan hetzelfde document als uw collega's en op vrijwel elke locatie. U kunt ook hun agenda bekijken, zien wanneer ze beschikbaar zijn en een onlinevergadering houden vanuit meerdere locaties.

Wist u dat als u Telenet Business Internet of FLUO klant bent, u geniet van een voordelige prijs op een Microsoft 365-abonnement? Ga daarom eens kijken op de Telenet-website!

 

Snel surfen laat u toe om elke cloudoplossing sneller te gebruiken, wat voor u tijdswinst oplevert en dus een aanzienlijke kostenbesparing. Daarom werken we er elke dag aan om u het snelste betrouwbare internet aan te bieden. Dit doen we niet alleen via het vaste netwerk (FLUO) maar ook via het mobiele netwerk (4G).

 
 
 
 
 
 
data-overlay-scroll-enable="false"