Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

B(l)oeiende
partnerships

 
 

Om een complete beveiligingsoplossing te kunnen aanbieden, doet Telenet een beroep op prominente spelers uit de sector. We hechten veel belang aan kwaliteit en streven ernaar om aan hun strengste certificeringsnormen te voldoen. Check Point, Palo Alto Networks en F5 zijn onze drie belangrijkste vendors, maar ook op andere technologiepartners doen we een beroep. Afhankelijk van hun specifieke expertise en kwaliteit van de oplossing zoeken we doelgericht naar de perfecte match voor uw bedrijf.

Waarom ‘4Stars’ of ‘ASC Elite’ ertoe doen

Logo Check Point

Telenet is sinds 2010 een loyale 4 Stars Partner van Check Point. Caroline Van Cleemput, Country Manager Belux bij Check Point, legt uit waarom: "Telenet volgt de evolutie van de securitymarkt op de voet. Nieuwe bedreigingen vragen om nieuwe oplossingen. Telenet schoolt zich dan ook voortdurend bij om de kritische bedrijfsinformatie van hun klanten met de nieuwste technologieën te beschermen tegen de vijfde generatie cyberaanvallen. Met het hoogste aantal CCSE’s in dienst, hun specialisatie in SandBlast en Mobile Security, kunnen zij hun klanten de broodnodige expertise bieden en ze leiden naar Gen V-security".

Logo Paloalto

Onlangs sleepte Telenet de prestigieuze 'Excellence in Support Alto Networks Support Center in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De award kwam bovenop de Palo Alto Networks 'ASC Elite Status' (Authorized Support Centers) die we in ontvangst mochten nemen. Luc Vervoort, Director EMEA Channels bij Palo Alto Networks vult aan: “op vlak van security support heeft Telenet als enige partner in België die elitestatus. Van alle ASC's wereldwijd zijn er maar 18 partners die de erkenning krijgen. Een mooie verwezenlijking als je weet dat Palo Alto Networks in Europa, het Midden-Oosten en Afrika alleen al 85 partners heeft.”
De status is niet alleen een mooie erkenning voor het Telenet Security Support-team, hij brengt ook extra voordelen met zich mee voor onze klanten. Zij kunnen vanaf nu genieten van een directe escalatie naar senior support experts van Palo Alto Networks.

Logo F5

Telenet is Gold Partner van F5, bekend als specialist in het sneller en beter ter beschikking stellen van applicaties, vooral via load balancing, maar is inmiddels ook een belangrijke speler in security. Met de BIG-IP Application Delivery Controllers (ADC’s) van F5 kunt u nu zowel de snelheid, de beveiliging als de beschikbaarheid van applicaties optimaliseren.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook

 • REDIRECT - Mis deze 6 IT-trends voor zelfstandigen en kleine ondernemers niet in 2018

  De evoluties op het vlak van IT gaan ook in 2018 razendsnel. Welke IT-trends mag u niet missen dit jaar?

  lees meer
 • Bel met een glimlach

  Klanten die meteen geholpen worden aan de telefoon, klagen minder en kopen meer. Maar hoe worden uw telefoontjes klantvriendelijker?

  lees meer
 • Ondernemers bereikten samen 5,7 miljoen klanten.

  In december zetteTelenet Business 200 ondernemers gratis in de kijker met de actie

  lees meer