Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

BusinessBytes

7 redenen om voor Dynamic Cloud te kiezen

 
 
 
 

Steeds meer bedrijven doen een beroep op de cloud en brengen er (een deel van) hun ICT-infrastructuur in onder. Met Dynamic Cloud combineert Telenet Business de algemene voordelen van cloud computing met de gepersonaliseerde aanpak van een lokale dienstverlener. Wij sommen 7 redenen op waarom Dynamic Cloud ook voor uw bedrijf interessant is.

1. Uw data blijft in België

De datacenters van Telenet Business staan in België en vallen dus onder de Belgische wetgeving. Dat betekent dat gegevens niet zomaar ingekeken of opgevraagd kunnen worden. Bedrijven en overheden die vertrouwelijke data van klanten of burgers beheren, kunnen dus gerust zijn. Bij de beëindiging van een overeenkomst krijgt u uw data bovendien gemakkelijk terug.

2. U betaalt alleen wat u verbruikt

Dynamic Cloud biedt twee prijsformules. Bij het consumptiemodel betaalt u, naast uw softwarelicenties, enkel een dagprijs voor het geheugen en de rekenkracht die u verbruikt. Dit model is ideaal voor tijdelijke pieken of korte projecten. De abonnementsformule legt afspraken vast voor 1 of 3 jaar. U betaalt dan een vast maandbedrag op basis van de gekozen resources. U kunt beide modellen ook combineren.

3. Telenet Business wordt uw one-stop-shop

Telenet Business levert naast cloud services ook connectiviteit en security. Onze cloud services leveren we rechtstreeks via onze backbone. Dat biedt snellere responstijden en de mogelijkheid om extra bandbreedte in te schakelen. We beschikken ook over specialisten op het vlak van informatiebeveiliging. Bij problemen hebt u dus maar één aanspreekpunt.

4. U krijgt lokale support

Telenet Business is een lokale speler. Daardoor staan we dicht bij onze klanten. In tegenstelling tot internationale leveranciers kunt u ons eenvoudig contacteren, via uw vaste aanspreekpunt. Een lokale speler, dat betekent ook dat wij de problematiek en de uitdagingen van onze klanten kennen en snel op vragen uit de markt kunnen inspelen.

5. U moet niet in hardware investeren

U hoeft niet in infrastructuur, apparatuur en gespecialiseerde kennis te investeren. Dankzij Dynamic Cloud is ICT niet langer een CAPEX-kost (Capital Expenditures) die op lange termijn afgeschreven wordt, maar een OPEX-post (Operating Expenditures). Dit laat u toe om ICT eenvoudiger te budgetteren en door te rekenen aan verschillende business units.

6. U kunt gemakkelijk uitbreiden

Specifieke acties die extra capaciteit vragen, een tijdelijke testomgeving, … Met Dynamic Cloud kunt u piekmomenten gemakkelijk opvangen. Schakel zelf een of meerdere extra servers in als dat nodig is. U doet dat online, via een gebruiksvriendelijk en intuïtief controlepaneel. Hebt u de extra servers niet meer nodig, dan schakelt u ze even gemakkelijk weer uit.

7. U kiest voor zekerheid

Dynamic Cloud draait in een TIER 3-datacenter dat gebouwd is met hard- en software van topkwaliteit, geleverd door topspelers in de markt. Service Level Agreements garanderen 99,98% netwerk uptime en 99,9% infrastructuur uptime. Bovendien kunt u de inbegrepen Standard Support uitbreiden tot 24/7 Premium Support.

Meer informatie

 
 
 
 

Bekijk ook

 • De trends in vaste bedrijfstelefonie

  Door de digitalisering van vaste telefonie is kwaliteitswinst geboekt...

  lees meer
 • Mobiel 21

  “Het Mobile Employee Plan is gemakkelijk en brengt weinig administratie met zich mee.”

  lees meer
 • VGD

  “Om de continuïteit te garanderen, hebben we in elk kantoor een back-uplijn.”

  lees meer
 
 
 
 
 
 
data-overlay-scroll-enable="false"