Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

5 voordelen van digitaal factureren

 
 
 
 

Stuurt u nog facturen per post naar uw klanten? Dit kan efficiënter. Gun uzelf het gemak van digitale facturen te verzenden en ontvangen. Kent u deze 5 voordelen?

Steeds meer zelfstandigen krijgen en ontvangen liever digitale facturen. En terecht, want e-billing biedt heel wat voordelen.

#1. Minder administratie

De facturen komen als pdf via mail binnen en zijn vaak te downloaden via het platform van uw leverancier. U hoeft geen enveloppen meer te maken of te openen. Ook klasseren in mappen of scannen voor elektronische bewaring is verleden tijd.

#2. Financiële besparing

Geen papier, enveloppen en postzegels meer. Hier realiseert u een mooie besparing als u zelf digitaal factureert.
Om nog meer voordeel te doen, kijkt u best naar de samenwerking met uw boekhouder. Als u met hem of haar digitaal samenwerkt, hoeft printen en klasseren helemaal niet meer.

#3. Altijd en overal beschikbaar

De facturen zijn altijd en overal te raadplegen. De meeste leveranciers bewaren ze een lange tijd bij de rest van uw klantengegevens. Met uw login en wachtwoord vindt u ze zo.

#4. Nooit meer facturen verliezen

Papieren facturen raken wel eens spoorloos. Ook het opvragen via klantendiensten verloopt niet altijd soepel. Dit probleem is onbestaande bij e-billing. Uw facturen vindt u steeds terug in uw CRM-systeem, online boekhouding, mailbox of via het platform van uw leverancier.

#5. Meteen online betalen

Steeds meer bedrijven koppelen een online betaalmogelijkheid aan hun digitale factuur. Handig, want met één click betaalt u de factuur vanuit de mail.
Gebruikt u al een CRM- en facturatiesysteem? Bekijk eens welke betaalmogelijkheden u klanten kan bieden.

 

NIEUW! Vanaf nu ontvangt u ook uw factuur van Telenet Business via mail indien u dat wenst. Bekijk hier het demofilmpje Alles over de digitale factuur.
De digitale factuur van Telenet Business heeft bovendien als voordeel dat het door automatische boekhoudpakketten kan worden verwerkt.


Wenst u uw facturen digitaal? Regel het hier meteen online.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk ook

 • REDIRECT - Mis deze 6 IT-trends voor zelfstandigen en kleine ondernemers niet in 2018

  De evoluties op het vlak van IT gaan ook in 2018 razendsnel. Welke IT-trends mag u niet missen dit jaar?

  lees meer
 • Bel met een glimlach

  Klanten die meteen geholpen worden aan de telefoon, klagen minder en kopen meer. Maar hoe worden uw telefoontjes klantvriendelijker?

  lees meer
 • Ondernemers bereikten samen 5,7 miljoen klanten.

  In december zetteTelenet Business 200 ondernemers gratis in de kijker met de actie

  lees meer