Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

3 gouden tips voor een goede digitale transformatie

 
 
 
 

In 2020 zullen meer dan vier miljard mensen, 50 miljard apparaten en 200 miljard sensoren verbonden zijn met het internet. De digitale transformatie is een feit, en geen enkele onderneming zal ontsnappen aan de gevolgen ervan, zo schrijft Tijd Connect.

 

Iedere ondernemer zal dus zijn huidige activiteiten onder de loep moeten nemen en evalueren welke kansen de digitale weg biedt om efficiënter te werken, kosten te verminderen en de relatie met de klant te verbeteren.

 

Wij vatten 9 tips van Tijd Connect voor u samen tot 3 gouden regels voor een geslaagde digitale transformatie:

1. Stel u open voor het nieuwe 'digitale normaal'

De digitale transformatie is een nieuwe groeimotor voor onze economie. Wacht niet tot concurrenten het voortouw nemen: doe het zelf zodat u van die groei profiteert!

2. Grijp de kans om dichter bij de klant te staan

Veel bedrijven zijn wel digitaal bezig, maar benutten de digitale informatie nog onvoldoende om hun klant beter te bedienen. Bekijk uw hele waardeketen en breng een proces op gang dat u stap per stap dichter bij de klant brengt via digitale weg!

3. Gebruik technologie om beter samen te werken

Digitaal kunt u makkelijker niet-kernactiviteiten overlaten aan partners. Tools zoals Telenet Microsoft 365 zijn trouwens ideaal om met externe personen samen te werken!

 
 
 
 
 
 
 
 
data-overlay-scroll-enable="false"