Telenet.be

Webmail

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

Vakantieverblijf TerraKota laat gasten relaxen in haar wellness-paradijs met wifi

“De eerste vraag die gasten stellen: Wat is het paswoord voor de wifi?”

Wie nood heeft aan enkele dagen pure ontspanning met het gezin of met vrienden, rept zich best naar TerraKota. Deze luxevakantiewoning met wellness-paradijs ligt verscholen in Limburg, in een prachtige botanische tuin. Gasten genieten er van zwembad, sauna’s, jacuzzi, bbq … en van supersnel draadloos internet.

 

“TerraKota biedt een unieke formule: een 4-sterrenvakantiehuis met wellness”, vertelt Marc Cornelissen. Klanten komen niet alleen uit eigen land, maar ook uit Duitsland, Zwitserland, Spanje naar de paradijselijke vakantiewoning om te ontspannen. “We krijgen veel gezinnen op bezoek, maar ook groepjes vriendinnen die samen een weekendje willen shoppen en relaxen.”

Gezellig grillen in een kabouterhuisje

 

Het hele jaar door kunnen gasten er genieten van het zwembad, de sauna’s, massages en jacuzzi. TerraKota draagt gezellig samen eten hoog in het vaandel. Er is dan ook een luxueuze buitenkeuken, een polar bbq en zelfs een Finse Kota. “Onze gasten noemen de Finse Kota ook wel Het Kabouterhuisje”, lacht Marc. “Het is een zeshoekige hut, die ingericht werd als grill hut. Je beleeft er de Scandinavische sfeer rond een haardvuur, lekker ‘hygge’ als het buiten koud is of onweert.”

“Wat is het paswoord van de wifi?”

In het verblijf, op het terras of aan het zwembad: bezoekers van TerraKota willen overal vlot op internet kunnen surfen. “De aanwezigheid van draadloos internet is heel belangrijk voor onze gasten, zeker als er jongeren bij het gezelschap zijn. Het is de eerste vraag die klanten stellen bij aankomst. Dankzij Wifi Business kunnen ze overal op ons domein surfen. Ja, zelfs in de Finse Kota.”

 

“Vroeger deelden we ons privé-netwerk met onze klanten. We gaven hen gewoon het wachtwoord tot onze eigen draadloze internetverbinding. Maar eigenlijk is dat heel onveilig, want op die manier kan iemand met slechte bedoelingen zomaar op ons netwerk rondsnuffelen. Dus toen we reclame zagen voor Wifi Business van Telenet hebben we voor die veiligere optie gekozen. Nu hebben we een aparte internetverbinding speciaal voor onze gasten, waarop ze inloggen met een apart wachtwoord.”

Een gepersonaliseerd inlogscherm

Een leuke bonus vindt Marc het inlogscherm, dat hij naar wens kan personaliseren. “Zodra gasten het wachtwoord invoeren, belanden ze op onze inlogpagina. Daar kan ik zelf een boodschap voor hen schrijven. Nu staat er bijvoorbeeld dat ze fiets- en wandelkaarten bij ons mogen vragen. Heel handig!”

 

Is er toch een probleem? Dan belt Marc gewoon. Of hij vraagt aan de A-Desk om hem te bellen. "Techniekers komen heel snel langs, merk ik. Ook dat is super aan mijn zakelijk internetabonnement bij Telenet Business."

Ook interesse in snelle en veilige wifi voor je zaak? Hier vind je er alles over.

Meer inspiratie

 
 
 
 

Over TerraKota

Marc Cornelissen en Anja Jéral runnen samen TerraKota. Sinds 2018 is dit wellness-paradijs in Limburg het perfecte adres voor een deugddoende vakantie of een belevingsweekend. Gasten kunnen er culinair genieten, ontspannen en helemaal ZEN worden.

 

 

www.terrakota.be

 
 

Meer inspiratie in je mailbox?

We kunnen je vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we je om onze klantendienst te contacteren.

Ontvang interessante tips om je zaak vooruit te helpen!

 

Door hierboven op “dat wil ik” te klikken, geef je de toestemming aan Telenet Business om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je maandelijks de Telenet Business Nieuwsbrief te versturen. Je kan op eender welk moment uitschrijven via de link onderaan elke email. Het verwerken van uw persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met het Telenet Privacybeleid.

 
 

Inspiratie

 • Geef je zaak meer zichtbaarheid dankzij je wifi-netwerk!

  Gratis wifi voor je bezoekers? Da’s goeie reclame voor je onderneming. En dat mag je gerust letterlijk nemen.

  lees meer
 • Gratis wifi voor klanten: Is dat veilig? En wordt je internet er trager van?

  Of je nu een horecazaak hebt, een wachtzaal of een receptie: overal waar mensen moeten wachten, verwachten ze wifi.

  lees meer
 • 3 Stappen naar meer omzet en klanten dankzij je wifi

  Wist je dat 88% van de Vlaamse consumenten kiest voor een zaak met wifi? Op café, restaurant en hotel: je bezoekers willen veilig kunnen surfen op snelle, stabiele, gratis wifi.

  lees meer