Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

GOPA kiest voor supersnel en betrouwbaar internet mét back-up

"Voor meer uniformiteit en hogere snelheid kozen we voor Telenet Business "

Elke minuut dat je zonder internet zit, riskeer je als ondernemer minder omzet te genereren en (potentiële) klanten te verliezen. En je medewerkers kunnen hun taken niet voltooien. Tenzij je net zoals GOPA voor Corporate Fibernet kiest. Dat is supersnel en betrouwbaar internet mét een back-upsysteem.

“We hebben twee vestigingen: de showroom van GOPA Keukens, Interieur en Haarden is gevestigd in Dilsen-Lanklaar, het atelier en de burelen bevinden zich in Maaseik”, zegt zaakvoerster Sarah Goossens. “Op de twee sites werkten we met twee verschillende internetproviders. Om meer uniformiteit en een hogere snelheid te krijgen, hebben we de twee providers uitvoerig vergeleken. Uiteindelijk kozen we voor Telenet Business.”

Back-up via 4G

“Sarah nodigde me uit voor een gesprek”, zegt Dominic Magel, senior accountmanager bij Telenet Business. “Ik luisterde eerst naar de noden en stelde daarna Corporate Fibernet met back-up voor. Dat is een razendsnelle, stabiele internetverbinding voor bedrijfskritische toepassingen. We voorzien immers een speciale router met 4G-back-upsysteem. Concreet betekent dit dat er altijd een internetverbinding is. Zelfs als de coaxkabel een storing geeft of het bakje aan de straatkant omvergereden wordt. De kwaliteit van Corporate Fibernet is onberispelijk. Er is zelfs een gegarandeerde bandbreedte tot 5 Mbps. In het pakket zit eveneens een servicegarantie (SLA) met 24/7 support. Dat wil zeggen dat we bij een eventuele uitval meteen op de hoogte gebracht worden en het probleem meteen kunnen oplossen, soms zelfs zonder dat de klant er iets van merkt. Is er toch een technieker ter plaatse nodig? Dan zorgen we dat de herstelling binnen de acht uren uitgevoerd is.”

Omdat we de juiste kabel niet in het bedrijfspand hadden liggen, regelde Dominic – zonder meerprijs – om de nodige kabel te trekken. Die ontzorging vind ik belangrijk.

Sarah Goossens - zaakvoerster GOPA

 
 

Eén aanspreekpunt

Sarah Goossens had meteen een goed gevoel bij de aanpak van Domnic. “Hij legde alles heel helder en duidelijk uit. Hij begreep onze noden en stelde een pakket voor dat goed geprijsd was. Omdat we de juiste kabel niet in het bedrijfspand hadden liggen, regelde Dominic – zonder meerprijs – ook de afspraak met Fluvius om de nodige kabel te trekken. Die ontzorging vind ik belangrijk. Ook over de opvolging heb ik helemaal geen opmerkingen. Ik kreeg snel een overzichtelijk antwoord op al mijn vragen. Ondanks de coronacrisis was de doorlooptijd van het eerste gesprek tot de installatie zelfs behoorlijk kort. Voorlopig ben ik – samen met alle medewerkers – dus vol lof over deze samenwerking.”

Met Corporate Fibernet krijg je een servicegarantie (SLA) met 24/7 support. Is er een technieker ter plaatse nodig? Dan zorgen we dat de herstelling binnen de acht uren uitgevoerd is.

Dominic Magel, Accountmanager bij Telenet Business

 
 

Ook mobiele switch

Omdat er heel wat medewerkers geen goed bereik hadden via hun mobiele telefoonverbinding, vroeg Sarah Goossens ook een offerte aan om op dat vlak te switchen. “Er zit erg veel beton in ons nieuwbouwpand waardoor het bereik op bepaalde plekken bij onze vorige provider echt ondermaats was. Dominic plande een vrijblijvende test in. Uit die meting bleek dat we via Telenet Business betere resultaten zouden verkrijgen”, gaat Sarah Goossens verder. “Niet veel later zijn we dus allemaal overgeschakeld op simkaartjes van Telenet Business. Die switch verliep eveneens erg vlot. Ik heb nog geen enkele collega horen klagen. Op financieel vlak is er trouwens geen groot verschil. Het aanbod van de verschillende providers is zo uitgebreid dat je op den duur het bos niet meer door de bomen ziet. Maar daarover moeten wij ons voorlopig geen zorgen meer maken.”

In ons pand was het bereik ondermaats. Dominic plande een vrijblijvende test in. Uit die meting bleek dat we via Telenet Business betere resultaten zouden verkrijgen. Niet veel later zijn we overgeschakeld op mobiel van Telenet Business. 

Sarah Goossens - zaakvoerster GOPA

 
 
 
 

Corporate Fibernet ook voor jouw bedrijf?

IK HAD GRAAG MEER INFO OVER CORPORATE FIBERNET VOOR MIJN BEDRIJF GEKREGEN X

Laat hier jouw gegevens achter. Wij contacteren je snel om samen deze oplossing op jouw bedrijf af te stemmen.

Het formulier wordt verzonden Even geduld ...
We kunnen je vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we je om onze klantendienst te contacteren.
  1. Verplicht in te vullen
  2. Verplicht in te vullen
  3. Verplicht in te vullen Gelieve een geldig GSM in te vullen.
  4. Verplicht in te vullen Geef een juiste postcode in
  5. Verplicht in te vullen

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Is jouw bedrijf nog geen Telenet Business klant?*

Dan verwerkt Telenet jouw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van je aanvraag. Indien je graag wenst dat Telenet jouw persoonsgegevens gebruikt om je in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan je dat hieronder aangeven. Zodra jouw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van je persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Is jouw bedrijf al Telenet Business klant?

Dan worden jouw persoonsgegevens verwerkt zoals uiteengezet in de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de betrokken producten of diensten die het bedrijf heeft – het Telenet privacybeleid.

 

 

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien jouw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dient je eerst een bewijs van uw identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van jouw identiteitskaart.

 

Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen

 

* Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die jij ons als zelfstandige meedeelt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

logo Gopa

 

Over GOPA

Al 50 jaar lang is GOPA Keukens een gevestigde waarde op vlak van de meest uiteenlopende keukens. Er is geen enkele andere fabrikant in Limburg die een vergelijkbare specialist is in keukens, badkamermeubels, dressingkasten en interieurkasten. Ons stokpaardje? Eigen kwalitatieve keukenontwerpen die we volledig naar jouw wensen en tot op de millimeter afwerken..

 

www.gopa-keukens.be

Logo Gopa