Telenet.be

Overzicht winkelmandje

{{monthlyTitle}}

{{oneTimeTitle}}

Bestelling afwerken

 
 
 
 

DCA is steeds online met een 4G back-uplijn

"4G back-up garandeert ons een grote mate van bedrijfszekerheid."

Maximale bereikbaarheid altijd en overal via het internet is voor ieder bedrijf van levensbelang, ondernemingen willen geen minuut internet missen. Om die reden koos bouwbedrijf en projectontwikkelaar DCA uit Beerse voor een extra 4G back-upoplossing.

Automatisch overschakelen op mobiel internet

“Met DCA hebben we een internettoegang over Coax van Telenet Business met een 4G back-uplijn op de sites in Beerse en Olen. Een 4G back-uplijn garandeert de toegang tot het internet wanneer de verbinding via de vaste internetkabel wegvalt. Deze oplossing zorgt ervoor dat er bij problemen automatisch overgeschakeld wordt op mobiel internet via 4G. De maandelijkse kleine bijdrage voor de 4G back-up garandeert ons een grote mate van bedrijfszekerheid,” vertelt Dennie Keunen, hoofd ICT bij DCA.

 

Een probleem aan de bekabeling – door aannemingswerken, een storm … - wordt doorgaans door Telenet Business zelf vastgesteld. “Op het moment dat er een probleem is, krijgen wij een alarm in onze systemen. De overschakeling van bekabeling naar draadloos gebeurt eigenlijk automatisch,” vertelt Bart Van Grunderbeek, Corporate Accountmanager bij Telenet Business. “Wij werken proactief. Het komt op die manier vaak voor dat wij, eerder dan de klant, weet hebben van een probleem. Wij kunnen dan de klant verwittigen welke concrete actie we gaan ondernemen. Wanneer de bekabeling terug in orde is, wordt er automatisch overgeschakeld op de standaard vaste hoofdlijn.”

Een 4G back-uplijn garandeert ons een grote mate van bedrijfszekerheid."

Dennie Keunen, hoofd ICT bij DCA.

 
 

Upgraden bandbreedte

In het coronatijdperk kiezen heel wat klanten van Telenet Business bovendien voor het - al dan niet tijdelijk - upgraden van de bandbreedte, ook DCA maakt hiervan gebruik. “Heel veel bedrijven laten hun medewerkers thuiswerken. Zij moeten uiteraard steeds in verbinding kunnen staan, 24 op 24 uur en hiervoor is voldoende brandbreedte noodzakelijk. Op vraag van de klanten voeren wij een ‘corona-upgrade’ uit. Bij de meeste modems kunnen wij tot 750 Mbps download en 75 Mbps upload opschalen,” vertelt Bart Van Grunderbeek.

In deze tijden kiezen heel wat klanten  voor het upgraden van de bandbreedte omdat hun medewerkers thuiswerken, ook DCA maakt hiervan gebruik."

Bart Van Grunderbeek, Accountmanager Telenet Business

 
 

Telenet Business als partner

“Wij zijn heel tevreden over de diensten en de services van Telenet Business. Dankzij de 4G back-up geniet DCA van een reeks voordelen. Wij hebben altijd internet in het bedrijf. Alle medewerkers zijn permanent online, zelfs bij een onderbreking van de vaste internetlijn. Wij verliezen geen omzet en werktijd meer aan internetpannes,” besluit Dennie Keunen.

 
 

Corporate Fibernet ook voor jouw bedrijf?

IK HAD GRAAG MEER INFO OVER CORPORATE FIBERNET VOOR MIJN BEDRIJF GEKREGEN X

Laat hier jouw gegevens achter. Wij contacteren je snel om samen deze oplossing op jouw bedrijf af te stemmen.

Het formulier wordt verzonden Even geduld ...
We kunnen uw vraag momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw. Als het probleem blijft duren, vragen we u om onze klantendienst te contacteren.
  1. Verplicht in te vullen
  2. Verplicht in te vullen
  3. Verplicht in te vullen Gelieve een geldig GSM in te vullen.
  4. Verplicht in te vullen Geef een juiste postcode in
  5. Verplicht in te vullen

De persoonsgegevens die je ons hier meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet BV, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking.

Is jouw bedrijf nog geen Telenet Business klant?*

Dan verwerkt Telenet jouw persoonsgegevens enkel naar aanleiding van je aanvraag. Indien je graag wenst dat Telenet jouw persoonsgegevens gebruikt om je in de toekomst te informeren over de Telenet producten en diensten, dan kan je dat hieronder aangeven. Zodra jouw bedrijf Telenet Business klant wordt, zal de verwerking van je persoonsgegevens onderworpen worden aan de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de bestelde producten of diensten – het Telenet privacybeleid. Het bedrijf wordt daarover op dat moment nader geïnformeerd.

Is jouw bedrijf al Telenet Business klant?

Dan worden jouw persoonsgegevens verwerkt zoals uiteengezet in de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de betrokken producten of diensten die het bedrijf heeft – het Telenet privacybeleid.

 

 

Je hebt het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel indien jouw bedrijf Telenet Business klant is en een Mijn Telenet account heeft) en de Telenet winkelpunten. In het winkelpunt dient je eerst een bewijs van uw identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van jouw identiteitskaart.

 

Indien je een klacht hebt in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot de Gegevensbeschermingsautoriteit via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen

 

* Voor de gemakkelijkheid spreken we hierboven steeds over “bedrijf”. Deze kennisgeving inzake privacy is echter ook van toepassing op de persoonsgegevens die jij ons als zelfstandige meedeelt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

logo dca

 

Over DCA

DCA is een bouw- en wegenbouwbedrijf voor de openbare en private sector met 549 werknemers. Naast aannemingswerken in opdracht zorgt DCA ook voor de totaalrealisatie van eigen woonprojecten, van aankoop van projectgronden tot en met de uitvoering van de bouwwerken. DCA is een Klasse 8-onderneming, de hoogst mogelijke erkenning in de aannemerswereld. Hierdoor krijgen opdrachtgevers de garantie dat DCA over de nodige technische en financiële draagkracht beschikt om elk project tot een goed einde te brengen. Sinds maart 2019 draagt DCA het certificaat van Great Place To Work.

 

www.dca.be

dca logo